Optimaliseer elk bedrijfsproces

Bij de professionalisering van organisaties implementeren we nieuwe bedrijfsprocessen. Standaard kantoor oplossingen zoals Excel en Word bieden vaak tijdelijk de mogelijkheid om deze processen te digitaliseren. Maar zodra een organisatie groeit en deze processen vaker én sneller uitgevoerd moeten worden, vormen deze oplossingen een bottleneck. Slechte vindbaarheid, geen centrale communicatie en een wildgroei aan verschillende bestanden zijn het gevolg. Je bedrijfsproces vraagt nu om professionele applicaties die ervoor zorgen dat jou proces efficiënter én effectiever verloopt.

bussiness-applicaties-unorganized

Een platform voor groei

Elke organisatie die zich aanpast aan haar omgeving heeft je behoefte aan een platform dat hierin meegroeit. Een platform dat veranderende processen en werkwijzen ondersteunt. Met het Microsoft Power Platform lukt ons dit.  Bij Cayentis kijken we eerst met een kritische blik naar de inrichting van het proces en toetsen dit aan onze bewezen Apps die deze processen ondersteunen. Met de inzet van deze kant-en-klare Apps ondersteunen we processen die waarde toevoegen aan je organisatie of klant. Veilig en makkelijk aanpasbaar op het Microsoft Power Platform. 

Het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform heb je als organisatie een complete set aan mogelijkheden waarmee elk bedrijfsproces kan worden ingericht. Het beschikt over één centrale database, meerdere manieren om apps te bouwen voor op je vaste computer of mobiel, integratie mogelijkheden met meer dan 200+ applicaties en toepassingen om je bedrijfsresultaten visueel weer te geven. Dit alles is gebouwd op de Microsoft Azure cloud, waardoor je als organisatie niet meer hoeft te bekommeren om het aanschaffen van hardware. Met het Microsoft Power Platform als motor is je organisatie klaar voor de toekomst!

Klanten waar we trots op zijn

Bekijk de klanten die gebruik maken van het Microsoft Power Platform.

Wil je weten hoe Cayentis op een praktische manier naar een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 Sales toewerkt? Bekijk het in onze whitepaper.

Meer weten over het Power Platform?

Onze specialisten delen graag hun kennis met jou!

Microsoft Power Platform Tip: Filteren in de tijdlijn

In de Power Platform Tip laten we zien hoe je eenvoudig kunt filteren in de tijdlijn. De tijdlijn neemt een steeds belangrijkere plek in binnen Dynamics 365. Indien er veel activiteiten staan vermeld in de tijdlijn kunt u het overzichtelijker maken door de filter methode te gebruiken.

Het verschil tussen modelgestuurde apps en canvas apps

Het Microsoft Power Apps platform omvat drie soorten Apps. Model-gestuurde apps, Canvas apps en Portals. In deze blog gaan we in op de vraag welke App-soort je in moet zetten bij het digitaliseren van jouw bedrijfsproces.

Microsoft Power Platform Tip: zet de bedrijfsprocesstroom rechts in je scherm

In de Power Platform Tip laten we zien hoe je de bedrijfsprocesstroom rechts in je scherm zet. Deze staat vervolgens op deze vaste plek totdat je het record verlaat. Met deze tip kun je de velden in het proces gemakkelijker invullen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie