Optimaliseer elk bedrijfsproces

Bij de professionalisering van organisaties implementeren we nieuwe bedrijfsprocessen. Standaard kantoor oplossingen zoals Excel en Word bieden vaak tijdelijk de mogelijkheid om deze processen te digitaliseren. Maar zodra een organisatie groeit en deze processen vaker én sneller uitgevoerd moeten worden, vormen deze oplossingen een bottleneck. Slechte vindbaarheid, geen centrale communicatie en een wildgroei aan verschillende bestanden zijn het gevolg. Je bedrijfsproces vraagt nu om professionele applicaties die ervoor zorgen dat jou proces efficiënter én effectiever verloopt.

bussiness-applicaties-unorganized

Een platform voor groei

Elke organisatie die zich aanpast aan haar omgeving heeft je behoefte aan een platform dat hierin meegroeit. Een platform dat veranderende processen en werkwijzen ondersteunt. Met het Microsoft Power Platform lukt ons dit.  Bij Cayentis kijken we eerst met een kritische blik naar de inrichting van het proces en toetsen dit aan onze bewezen Apps die deze processen ondersteunen. Met de inzet van deze kant-en-klare Apps ondersteunen we processen die waarde toevoegen aan je organisatie of klant. Veilig en makkelijk aanpasbaar op het Microsoft Power Platform. 

Het Microsoft Power Platform

Met het Microsoft Power Platform heb je als organisatie een complete set aan mogelijkheden waarmee elk bedrijfsproces kan worden ingericht. Het beschikt over één centrale database, meerdere manieren om apps te bouwen voor op je vaste computer of mobiel, integratie mogelijkheden met meer dan 200+ applicaties en toepassingen om je bedrijfsresultaten visueel weer te geven. Dit alles is gebouwd op de Microsoft Azure cloud, waardoor je als organisatie niet meer hoeft te bekommeren om het aanschaffen van hardware. Met het Microsoft Power Platform als motor is je organisatie klaar voor de toekomst!

Klanten waar we trots op zijn

Bekijk de klanten die gebruik maken van het Microsoft Power Platform.

Wil je weten hoe Cayentis op een praktische manier naar een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 Sales toewerkt? Bekijk het in onze whitepaper.

Meer weten over het Power Platform?

Onze specialisten delen graag hun kennis met jou!

Microsoft Power Platform tip: pas het systeem aan op jouw voorkeuren

Wil je Dynamics openen op het dashboard dat jij vaak nodig hebt? Of vind je het irritant om door...

AI in Dynamics 365 – Bruikbaar of niet?

Microsoft breidt het Power Platform voortdurend uit met nieuwe functionaliteit. Eén van deze nieuwe functies is de Artificial Intelligence...

Microsoft Power Platform Tip: Filteren van weergaves

Heb je geen zin om een zoekopdracht te maken maar heb je wel een filter binnen je weergave nodig?...

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie