Onze Consultants

Weet u wie echte kanjers zijn? Onze Cayentis CRM-consultants. Zij implementeren en integreren dagelijks CRM-systemen voor klanten uit allerlei branches. Onze CRM-consultants hebben passie voor hun vak. Hoewel Microsoft Dynamics CRM weinig verrassingen voor ons heeft, zoeken we altijd naar die extra stap om CRM succesvol binnen organisaties te integreren. Op zo’n manier dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Niet meer, niet minder.

Microsoft Dynamics CRM Consultants? Bij Cayentis vindt u ze!

  • Wilt u een second opinion op een Microsoft Dynamics CRM advies?
  • Hebt u behoefte aan een frisse blik op uw CRM-systeem?
  • Loopt u vast in een veel te zwaar implementatietraject?
  • Wordt de integratie van uw CRM-systeem een hoofdpijndossier?
Denk dan aan Cayentis. Door onze ruime ervaring en expertise kennen we allen wegen en paden die uw Microsoft Dynamics CRM omgeving naar de top leiden. Wij kunnen u ondersteunen op alle complexe en minder complexe trajecten binnen allerlei branches.

Microsoft heeft de consultants van Cayentis hoog zitten

Cayentis is een erkend Microsoft Dynamics CRM consultancy-bedrijf. We zijn volledig toegespitst op Microsoft, maar zijn ook eigenwijs genoeg om onze eigen toegevoegde waarde te blijven ontwikkelen. Dat maakt ons innovatief. De Microsoft Dynamics consultants van Cayentis werken nauw samen met het Dynamics-team van Microsoft om de gebruikerservaring van Dynamics CRM bij bedrijven te verbeteren.

landgoed-wolfslaar.jpg

CRM op Michelin sterrenniveau

Landgoed Wolfslaar in Breda is een Michelin-sterrenrestaurant en gaat voor de allerhoogste klantbeleving. Microsoft Dynamics CRM is voor hen het belangrijkste middel hierbij. Alles wat Wolfslaar weet van haar gasten wordt vastgelegd. Hierdoor realiseren zij de persoonlijke benadering die ze nastreven.

“Cayentis stak er met kop en schouders bovenuit, we proefden de kwaliteit, klantgerichtheid en hoge inzet.”