Evenementen

Cayentis organiseert geregeld CRM-gerelateerde evenementen in Nederland. De inspirerende en leerzame evenementen geven u nieuwe inzichten en best practices voor uw eigen business. Houd deze pagina dus in de gaten voor de impressies van de afgelopen evenementen en de aankomende Cayentis, Microsoft en CRM evenementen.

Cayentis CRM-evenement 2016: The Day after Tomorrow

Op donderdagmiddag 10 november 2016 organiseert Cayentis: 'The Day after Tomorrow'. Het CRM-evenement van 2016 op locatie bij Microsoft waarbij u wordt voorbereid op The Day after Tomorrow. Bent u al voorbereid op de toekomst?

CRM op Michelin-sterrenniveau

De Cayentis relatiedag was een groot succes. Op Landgoed Wolfslaar in Breda werden de gasten getrakteerd op amuses, afgewisseld met zeer inspirerende presentaties rondom het thema klantrelatiemanagement. In een heerlijke lentezon konden de gasten in het met een Michelinster bekroonde restaurant genieten van een heerlijke lunch.

CRM klinkt als muziek in de oren - Cultuur

Cayentis organiseerde in samenwerking met het Nederlands Philharmonisch Orkest | Nederlands Kamerorkest een CRM evenement speciaal voor de cultuur- en non-profit- sector. De deelnemers werden getrakteerd op een unieke repetitiebeleving van de opera "il Trovatore", interessante presentaties en lekkere hapjes.