Cayentis relatiedag: CRM op Michelin-sterrenniveau

De Cayentis relatiedag was een groot succes. Op Landgoed Wolfslaar in Breda werden de gasten getrakteerd op amuses, afgewisseld met zeer inspirerende presentaties rondom het thema klantrelatiemanagement. In een heerlijke lentezon konden de gasten in het met een Michelinster bekroonde restaurant genieten van een heerlijke lunch.

Bekijk hier de sfeerimpressie van dit succesvolle evenement.
Cayenti relatiedag 2015
Jacques van Engelshoven en Ton Pinxten
Jacques van Engelshoven als dagvoorzitter en Ton Pinxten, meesterkok, meestergastheer en vinoloog van Landgoed Wolfslaar, heten iedereen welkom op het landgoed.
De aanwezigen hebben kunnen genieten van diverse culinaire hoogstandjes.
De aanwezigen hebben genoten van diverse culinaire hoogstandjes.
De aanwezigen hebben kunnen genieten van diverse culinaire hoogstandjes.
CRM-goeroe en veelgevraagd spreker Ruud Verduin verklaart waarom CRM gerichte bedrijven succesvoller zijn dan ERP gerichte bedrijven.
spreker2.jpg
Professor E-Business en Innovatie management Han Gerrits legt uit hoe je als bedrijf innovatiever kunt werken. Hij geeft tevens de noodzaak hiervan aan.
spreker3.jpg
Directeur van Yalp, Ben Admiraal, inspireert met zijn persoonlijke succes verhaal. Dromen waarmaken door durven, doen en vooral blijven volhouden.
De aanwezigen hebben kunnen genieten van diverse culinaire hoogstandjes.
Martin ten Voorde van Microsoft legt uit hoe de wereld verandert en hoe je hier met de juiste strategie en technologie kansen uit kunt pakken.
spreker5.jpg
Internationaal internet ondernemer Richard Bross verrast de aanwezigen op plezierige wijze. Zijn kernboodschap: "You only live once; Live it"
spreker6.jpg
Joëlle van den Heuvel is marketing- en sales verantwoordelijke bij Landgoed Wolfslaar. "De beleving van de gast aan tafel wordt met CRM op meerdere contactmomenten voortgezet."
spreker7.jpg
Directeur van Ubbink, Jan-Dirk van de Geer zet heel helder uiteen hoe ze Dynamics CRM i.s.m. Cayentis internationaal geïmplementeerd hebben.
spreker8.jpg
Directeur van Wolfslaar Ton Pinxten legt uit waarom een sterrenzaak niet meer zonder CRM kan. Een goede implementatiepartner is een randvoorwaarde voor succes.
foto27-demo.jpg
Na de businesslunch was er voor alle geïnteresseerde de mogelijkheid om een kijkje in de CRM keuken van Landgoed Wolfslaar te nemen. Michiel Groeneveld, senior consultant van Cayentis laat zien hoe een reservering op de website geregistreerd wordt in Microsoft Dynamics CRM 2015. Enkele basisfeatures van de software worden toegelicht tijdens de demo, maar ook de integratie tussen Microsoft Dynamics CRM en Exact Online bij Wolfslaar wordt gedemonstreerd. Door de integratie die CRM Hugger te weeg brengt is het dubbel invoeren van data écht verleden tijd.

Succes

Jacques van Engelshoven kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Dat de deelnemers genoten hebben bleek wel uit het gemiddelde cijfer dat zij de dag zelf gaven: een dikke 8,4.

Overige foto's