Cayentis Insights

Op de Cayentis Insights blog praten we je graag bij over de nieuwste trends & ontwikkelingen.

  • Alle artikelen
  • Business applicaties
  • Marketing
  • Nieuws
  • Sales
  • Service
Business applicaties

AI in Dynamics 365 – Bruikbaar of niet?

Microsoft breidt het Power Platform voortdurend uit met nieuwe functionaliteit. Eén van deze nieuwe functies is de Artificial Intelligence (AI) builder. Onze nieuwste collega Manon (met een master Business Information Management) probeerde 'm uit.
Lees verder
MarketingSalesService

Wat zijn de verschillende functies van CRM software?

Een CRM systeem bevat een flink aantal functionaliteiten. In deze blog leggen we uit welke functionaliteiten beschikbaar zijn door ze in te delen in logische functiegroepen.
Lees verder
Sales

CRM en je boekhouding koppelen, waar leggen we de spreekwoordelijke knip?

Het koppelen van een verkoopgericht software pakket (CRM) aan je boekhouding is een ideale manier om je verkoopproces van order naar factuur goed te kunnen stroomlijnen. Je zorgt voor een efficiënte verwerking van gegevens, voorkomt dubbele gegevens en mogelijke invoerfouten. Het koppelen van deze twee systemen kan echter een complex traject worden als niet duidelijk is hoe...
Lees verder
Business applicaties

Cayentis tekent aflevering 2: Microsoft Flow

In onze webserie "Cayentis tekent" leggen we van alles uit over Microsoft Dynamics 365. In deze tweede aflevering geven wij drie redenen waarom we houden van Microsoft Flow!
Lees verder
Business applicatiesSales

Up next: oktober release. De drie beste nieuwe features

Alle klanten op Dynamics 365 in de cloud ontvangen 2 keer per jaar een update vol met nieuwe functionaliteit. We hebben een overzicht gemaakt van wat wij de beste nieuwe features vinden van de oktoberrelease 2019!
Lees verder
Business applicaties

Cayentis tekent: het Microsoft Power platform

In onze webserie "Cayentis tekent" leggen we van alles uit over Microsoft Dynamics 365. Guus tekent op eenvoudige manier ingewikkelde functionaliteit. In deze eerste aflevering: alles over de transformatie naar het Microsoft Power Platform.
Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie