Cayentis Insights

Op de Cayentis Insights blog praten we je graag bij over de nieuwste trends & ontwikkelingen.

  • Alle artikelen
  • Blogs
  • Business applicaties
  • Marketing
  • Nieuws
  • Sales
  • Service
Business applicaties

Microsoft Power Platform Tip: Snel bladeren in lijstweergave

Soms wil je snel meerdere records aanpassen zonder dat je telkens weer terug moet naar de weergave. In deze tip laten we zien hoe je dit gemakkelijk doet op het Microsoft Power Platform!

Lees verder
Blogs

Integreren tot je een ons weegt

In een goed werkend applicatielandschap gebruik je de beste tools voor de klus en heeft iedere medewerker toegang tot de data die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. En omdat niemand in 17 verschillende applicaties wil inloggen om eenvoudige vragen van een klant te kunnen beantwoorden, is het nuttig om data uit verschillende applicaties in je CRM-systeem beschikbaar te stellen. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder
Blogs

Waarom je als brancheorganisatie je leden wil ‘empoweren’

Empowerment: een Engels begrip dat vaak wordt ingezet, maar waarvan de betekenis vaak onduidelijk is. In het vrij Nederlands vertaald ook wel “in je kracht zetten”. Als we het hebben over het ‘empoweren’ van je leden in context van een brancheorganisatie, dan bedoelen we daar eigenlijk mee een verplaatsing van offline naar online. In dit blogartikel lees je waarom dit voor jou brancheorganisatie belangrijk is en krijg je een aantal handvaten mee om hier direct mee aan de slag te gaan.

Lees verder
Blogs

Schaarste door groei Dynamics 365

Microsoft heeft zijn resultaten bekendgemaakt voor het kwartaal eindigend op 31 december 2019. Vergeleken met de overeenkomstige periode van het vorige fiscale jaar kende Dynamics 365 een omzetgroei van maar liefst 45%! Met deze stevige groei is er een nog grotere schaarste ontstaan aan Dynamics 365 professionals.

Lees verder
Business applicaties

Microsoft Power Platform tip: interactieve dashboards in de nieuwe User Interface

De nieuwe User Interface van Dynamics 365 biedt naast meer flexibiliteit en overzichtelijkheid, ook prachtige nieuwe dashboards. Deze dashboards zorgen op een gebruiksvriendelijke manier voor sortering en filtering van data.

Lees verder
Blogs

Automatiseren: doe het goed, of doe het niet

Het is december, we blikken terug op het afgelopen jaar. Ik beperk me tot de Toeslagenaffaire, daar valt namelijk meer dan genoeg over te melden. Met belangrijke lessen voor ons allen die nadenken over het automatiseren van en digitaliseren van hun organisatie. In het geloof dat kiezen voor een andere applicatie alle problemen kan oplossen schuilt een groot gevaar. Door de automatisering van regels ontstaan nieuwe problemen, en die worden onderschat.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie