Beter en plezieriger werken met VIE people

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

Cayentis is een intensieve samenwerking aangegaan met VIE people om haar medewerkers nog beter te ondersteunen in hun individuele ontwikkelplannen en het optimaal laten functioneren van de organisatie. Wekelijks is Tessa Knaven van Vie People bij ons op kantoor om te sparren over wat er individueel en in teamverband nodig is om iedereen goed en plezierig te laten werken. We maken we voor elke medewerker een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan. Dat betekent dat we naast opleidingen op het gebied van Kennis- en Vaardigheden ook Personal Coaching aanbieden om bijvoorbeeld de werk-prive balans beter op orde te krijgen als dat gewenst is. De workshops waarin we met acteurs onze communicatie- en team skills trainen vallen ook in hele goede aarde.

Een van de belangrijkste behaalde resultaten is dat de medewerkers zich kwetsbaar en volledig transparant naar elkaar durven op te stellen. Hierdoor krijgen we steeds beter zicht op de sterke- en zwakke kanten van eenieder persoonlijk; en boeken we waanzinnig goede resultaten in het succesvoller en plezierig met elkaar samenwerken. Ons team groeit in kwaliteit en kwantiteit, en daar helpt een professionele organisatie als Vie People, en in het bijzonder Tessa Knaven, enorm bij.

Nog steeds nieuwsgierig?

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie