Beter en plezieriger werken met VIE people

Deel deze kennis met je collega's:

Cayentis is een intensieve samenwerking aangegaan met VIE people om haar medewerkers nog beter te ondersteunen in hun individuele ontwikkelplannen en het optimaal laten functioneren van de organisatie. Wekelijks is Tessa Knaven van Vie People bij ons op kantoor om te sparren over wat er individueel en in teamverband nodig is om iedereen goed en plezierig te laten werken. We maken we voor elke medewerker een persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan. Dat betekent dat we naast opleidingen op het gebied van Kennis- en Vaardigheden ook Personal Coaching aanbieden om bijvoorbeeld de werk-prive balans beter op orde te krijgen als dat gewenst is. De workshops waarin we met acteurs onze communicatie- en team skills trainen vallen ook in hele goede aarde.

Een van de belangrijkste behaalde resultaten is dat de medewerkers zich kwetsbaar en volledig transparant naar elkaar durven op te stellen. Hierdoor krijgen we steeds beter zicht op de sterke- en zwakke kanten van eenieder persoonlijk; en boeken we waanzinnig goede resultaten in het succesvoller en plezierig met elkaar samenwerken. Ons team groeit in kwaliteit en kwantiteit, en daar helpt een professionele organisatie als Vie People, en in het bijzonder Tessa Knaven, enorm bij.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie