Cayentis actief op het gebied van Artificial Intelligence

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

In samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam werkt Cayentis aan een vooruitstrevend project op het gebied van Artificial Intelligence. Dit project sluit perfect aan op de ambities van onze klanten die willen transformeren tot een data driven organisatie. Student Artificial Intelligence Joey van den Heuvel zal op dit project afstuderen bij de User Centric Data Science Group aan de VU in Amsterdam, waarbij ook betrokken is de Information Access group van het Centrum Wiskunde Informatica. Joey zal verder begeleid worden door de AI-specialisten van Cayentis.

De te ontwikkelen set van machine learning algoritmen zal toegepast worden in een klantcase. In deze case hebben we de beschikking over grote datasets, afkomstig uit verschillende bronnen. Deze brondata zijn aangesloten op het Dynamics Platform van Microsoft, welke via door Cayentis ontwikkelde connectoren worden ontsloten. Evenals de connectoren wordt ook het AI model ontwikkeld op het Azure platform van Microsoft. Bijzonder aan dit project is de directe toepasbaarheid van dit wetenschappelijk onderbouwde AI model bij een klant van Cayentis.

Nog steeds nieuwsgierig?

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie