Cayentis behaalt ISO-27001 certificering

Geweldig nieuws! Cayentis behaalt de ISO-27001 certificering omtrent informatiebeveiliging.

Deel deze kennis met je collega's:

Na een lang en gedegen certificeringstraject heeft Cayentis het ISO 27001 certificaat behaald. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm hanteert strenge eisen en beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan. Het doel van de norm is het zeker stellen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

Door het behalen van dit certificaat laten we zien dat we informatiebeveiliging zeer serieus nemen. Het heeft continue onze aandacht en verbeteringen op gebied van informatiebeveiliging kunnen snel worden doorgevoerd. Mede door dit traject is ook onze kennis en expertise rondom dit onderwerp vergroot. Zo zijn al onze medewerkers op de hoogte van de strenge en normen en eisen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn door ook met een informatiebeveiliging blik naar onze dienstverlening te kijken. Dit betekent dat we ons bewust bezig houden met hoe er informatie gedeeld wordt tijdens projecten, hoe je als organisatie informatie opslaat binnen Dynamics 365 en hierover ook kunnen adviseren.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie