Cayentis behaalt ISO-27001 certificering

Geweldig nieuws! Cayentis behaalt de ISO-27001 certificering omtrent informatiebeveiliging.

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

Na een lang en gedegen certificeringstraject heeft Cayentis het ISO 27001 certificaat behaald. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm hanteert strenge eisen en beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan. Het doel van de norm is het zeker stellen van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

Door het behalen van dit certificaat laten we zien dat we informatiebeveiliging zeer serieus nemen. Het heeft continue onze aandacht en verbeteringen op gebied van informatiebeveiliging kunnen snel worden doorgevoerd. Mede door dit traject is ook onze kennis en expertise rondom dit onderwerp vergroot. Zo zijn al onze medewerkers op de hoogte van de strenge en normen en eisen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn door ook met een informatiebeveiliging blik naar onze dienstverlening te kijken. Dit betekent dat we ons bewust bezig houden met hoe er informatie gedeeld wordt tijdens projecten, hoe je als organisatie informatie opslaat binnen Dynamics 365 en hierover ook kunnen adviseren.

Nog steeds nieuwsgierig?

Blogs
Guus Heezen

3 redenen waarom werken met de scrum methodiek leidt tot betere resultaten

Jouw organisatie te helpen relevant te blijven is ons doel. Daarom zijn Cayentis en scrum twee handen op één buik. De scrum methodiek is namelijk ons middel om tot dat doel te komen. In dit nieuwste artikel geven we je drie goede redenen waarom de scrum methodiek leidt tot een betere resultaten.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie