Cayentis klaar voor verdere groei….

Deel deze kennis met je collega's:

Eerste kwartaal 2019 wist Cayentis zich wederom te versterken met zowel ervaren CRM adviseurs als jonge ambitieuze academici die het verschil maken. Remke Stegeman vervulde eerder al lead consultancy rollen bij ondermeer House of Engagement en zal nu in in de rol van Product Owner bij Cayentis onder meer een Scrumteam gaan leiden. Michiel Groeneveld werkte eerder al 7 jaar bij Cayentis en keerde nu na een periode werkzaam te zijn geweest bij Ilionx weer terug op het oude nest. Michiel heeft vele jaren ervaring als CRM consultant bij Stichtingen- en Verenigingen en zal in de rol van Product Owner ondermeer het non-profit team onder zijn hoede nemen. Na zijn afstuderen bij Cayentis is Steven Wetstein gestart in de rol van Technisch Consultant en aanvaardde Casper Bezemer na meerdere jaren ICT docentschap zijn rol als Technisch Consultant/Developer. Manon van den Elshout en Joey van den Heuvel startten dit jaar bij Cayentis met hun afstudeeropdrachten op het gebied van Artificial Intelligence.

Naast de 20 gespecialiseerde Dynamics Consultants in loondienst beschikt Cayentis ook over een ingewerkte flexibele schil van Dynamics consultants en ontwikkelaars die komend jaar weer klaarstaan voor onze klanten.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie