De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Cayentis

In de zomer van 2019 kondigden het Belgische Ad Ultima Group en het Nederlandse Pylades een nieuwe samenwerking aan, ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland. Om een sterk Microsoft Dynamics 365 front te vormen op de Nederlandse en ruimere Europese markt sluit Cayentis zich op haar beurt aan bij de nieuwe gecombineerde groep.

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

Persbericht: De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis
In de zomer van 2019 kondigden het Belgische Ad Ultima Group en het Nederlandse Pylades een nieuwe samenwerking aan, ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland. Om een sterk Microsoft Dynamics 365 front te vormen op de Nederlandse en ruimere Europese markt sluit Cayentis zich op haar beurt aan bij de nieuwe gecombineerde groep.

Cayentis verstevigt de Nederlandse Microsoft Dynamics activiteiten van de groep
Cayentis is een specialist in advisering, implementatie en integratie van het Microsoft Dynamics Customer Engagement en het Microsoft Power Platform. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en bestaat uit een hecht team van ongeveer twintig consultants en ontwikkelaars. Cayentis sluit met haar dienstverlening optimaal aan bij de ‘end-to-end digital transformation’ strategie van de groep.

“We geloven sterk in Microsoft Dynamics 365 als platform en niet als losstaand systeem. Organisaties die klantgericht en data gedreven werken hebben behoefte aan een totaaloplossing waarbij applicaties gekoppeld worden, Business Intelligence wordt ingezet en dit in de cloud omwille van privacy- en security eisen. Als onderdeel van een internationaal groeiende groep kunnen we dergelijke technologisch geavanceerde totaaloplossingen aanbieden aan klanten.”
Jacques Van Engelshoven, CEO Cayentis

Uitgesproken groei ambities
Deze samenwerking past perfect binnen de internationale groei ambities van de groep. Ad Ultima Group en Pylades staan voor een gedegen sectorexpertise en zetten daarbij naast Microsoft ook in op PTC als tweede belangrijkste partner. Met brede kennis rond onder meer ERP, CRM, BI, IoT, PLM (Product Lifecycle Management) en DMS (Document Management System) kan men bij de groep rekenen op een lange termijn partner die altijd dat extra stapje voor is om klanten te begeleiden in hun digitale transformatie trajecten.

Via een zogenaamde ‘buy & build’ strategie gaat de gecombineerde groep selectief op zoek in de (internationale) markt naar succesvolle bedrijven die zich willen aansluiten bij de groep.

Enkele cijfers rond Cayentis en de versterkte groep
Dankzij Cayentis genereert de gecombineerde groep een omzet van meer dan € 50 miljoen euro en telt de groep ongeveer 350 werknemers. Samen hebben de bedrijven meer dan 70 jaar ervaring op de teller.

Meer info over de bedrijven in de gecombineerde groep:
Ad Ultima Group – www.adultimagroup.com
Pylades – www.pylades.com
Cayentis – www.cayentis.nl

Nog steeds nieuwsgierig?

Blogs
Guus Heezen

De valkuil van een citizen developer in Power Automate

Microsoft heeft met het begrip ‘Citizen Developer’ een oude gebruikersgroep in een nieuw jasje gestoken. Een Citizen Developer is iemand die zich niet waagt aan programmeren, maar wel goed de weg weet te vinden in oplossingen die Microsoft biedt. Het Power Platform biedt deze groep ontzettend veel mogelijkheden om applicaties te bouwen en deze te voorzien van slimme businesslogica. Je moet er echter wel op letten dat je door al deze mogelijkheden niet in de ‘happy flow’ valkuil trapt. In deze blog lees je wat deze valkuil inhoudt en hoe je deze oplost en voorkomt.

Blogs
Guus Heezen

Waarom je vandaag nog moet starten met de aangepaste help functionaliteit in Dynamics 365

In projecten zien we dat gebruikersadoptie vaak het ondergeschoven kindje is. Het wordt als belangrijk bestempeld, maar de daadwerkelijke investeringen gaan naar het bouwen van extra functionaliteit. En dat is jammer, want gebruikersadoptie is één van de belangrijkste pijlers om een IT-project te laten slagen. In deze blog lees je niet alleen waarom je vandaag nog moeten starten met het maken van aangepaste help functionaliteit, maar ook hoe je hiermee kunt starten. Fijn nieuws: Microsoft helpt je bij het verbeteren van gebruikersadoptie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie