De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Cayentis

In de zomer van 2019 kondigden het Belgische Ad Ultima Group en het Nederlandse Pylades een nieuwe samenwerking aan, ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland. Om een sterk Microsoft Dynamics 365 front te vormen op de Nederlandse en ruimere Europese markt sluit Cayentis zich op haar beurt aan bij de nieuwe gecombineerde groep.

Deel deze kennis met je collega's:

Persbericht: De groep rond Ad Ultima en Pylades versterkt zich met Microsoft Dynamics 365 expert Cayentis
In de zomer van 2019 kondigden het Belgische Ad Ultima Group en het Nederlandse Pylades een nieuwe samenwerking aan, ondersteund door de internationale investeringsmaatschappij Waterland. Om een sterk Microsoft Dynamics 365 front te vormen op de Nederlandse en ruimere Europese markt sluit Cayentis zich op haar beurt aan bij de nieuwe gecombineerde groep.

Cayentis verstevigt de Nederlandse Microsoft Dynamics activiteiten van de groep
Cayentis is een specialist in advisering, implementatie en integratie van het Microsoft Dynamics Customer Engagement en het Microsoft Power Platform. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en bestaat uit een hecht team van ongeveer twintig consultants en ontwikkelaars. Cayentis sluit met haar dienstverlening optimaal aan bij de ‘end-to-end digital transformation’ strategie van de groep.

“We geloven sterk in Microsoft Dynamics 365 als platform en niet als losstaand systeem. Organisaties die klantgericht en data gedreven werken hebben behoefte aan een totaaloplossing waarbij applicaties gekoppeld worden, Business Intelligence wordt ingezet en dit in de cloud omwille van privacy- en security eisen. Als onderdeel van een internationaal groeiende groep kunnen we dergelijke technologisch geavanceerde totaaloplossingen aanbieden aan klanten.”
Jacques Van Engelshoven, CEO Cayentis

Uitgesproken groei ambities
Deze samenwerking past perfect binnen de internationale groei ambities van de groep. Ad Ultima Group en Pylades staan voor een gedegen sectorexpertise en zetten daarbij naast Microsoft ook in op PTC als tweede belangrijkste partner. Met brede kennis rond onder meer ERP, CRM, BI, IoT, PLM (Product Lifecycle Management) en DMS (Document Management System) kan men bij de groep rekenen op een lange termijn partner die altijd dat extra stapje voor is om klanten te begeleiden in hun digitale transformatie trajecten.

Via een zogenaamde ‘buy & build’ strategie gaat de gecombineerde groep selectief op zoek in de (internationale) markt naar succesvolle bedrijven die zich willen aansluiten bij de groep.

Enkele cijfers rond Cayentis en de versterkte groep
Dankzij Cayentis genereert de gecombineerde groep een omzet van meer dan € 50 miljoen euro en telt de groep ongeveer 350 werknemers. Samen hebben de bedrijven meer dan 70 jaar ervaring op de teller.

Meer info over de bedrijven in de gecombineerde groep:
Ad Ultima Group – www.adultimagroup.com
Pylades – www.pylades.com
Cayentis – www.cayentis.nl

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie