Nieuwe klanten die hun ambities waarmaken

In november en december heeft Cayentis drie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het Platform Talent voor Technologie, HCC én ACC kiezen voor Cayentis als partner voor verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering.

Deel deze kennis met je collega's:

Platform Talent voor Technologie

Het Platform Talent voor Technologie is begin 2019 ontstaan vanuit een fusie tussen 3 organisaties.  Op basis van opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring inspireren en ondersteunen zij het onderwijs en het bedrijfsleven om de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de technische beroepspraktijk te laten zien. Cayentis ondersteunt bij het samenbrengen van deze, van oorsprong verschillende, organisaties binnen Dynamics 365. Hierbij is het onder andere een uitdaging om de data zuiver te houden. Het Azure platform biedt hierbij uitkomst!   

HCC

Bij HCC kun je terecht met vragen over alles wat digitaal is. Stel je vragen op HCC!forums, via de HCC!helpdesk of tijdens één van de bijeenkomsten in het land. Daarnaast geef HCC het magazine PC-Active uit: het grootste computermagazine van Nederland en België over het digitale leven. HCC heeft Cayentis gevraagd om begeleiding bij de upgrade van CRM 2011 on-premise naar Dynamics 365 online. Hierbij ligt de focus op de automatisering van het facturatieproces met behulp van de Exact Online koppeling van Cayentis.

ACC ICT

ACC ICT is een Nederlandse IT-dienstverlener, in de loop der jaren zijn zij uitgegroeid van verhuurder van computersystemen tot specialist in IT-continuïteit. Hierbij past automatisering van het facturatieproces met behulp van de Exact Online koppeling van Cayentis. Na slechts enkele dagen implementatie is ACC inmiddels al live met het systeem.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie