Nieuwe klanten die hun ambities waarmaken

In november en december heeft Cayentis drie nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het Platform Talent voor Technologie, HCC én ACC kiezen voor Cayentis als partner voor verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering.

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

Platform Talent voor Technologie

Het Platform Talent voor Technologie is begin 2019 ontstaan vanuit een fusie tussen 3 organisaties.  Op basis van opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring inspireren en ondersteunen zij het onderwijs en het bedrijfsleven om de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de technische beroepspraktijk te laten zien. Cayentis ondersteunt bij het samenbrengen van deze, van oorsprong verschillende, organisaties binnen Dynamics 365. Hierbij is het onder andere een uitdaging om de data zuiver te houden. Het Azure platform biedt hierbij uitkomst!   

HCC

Bij HCC kun je terecht met vragen over alles wat digitaal is. Stel je vragen op HCC!forums, via de HCC!helpdesk of tijdens één van de bijeenkomsten in het land. Daarnaast geef HCC het magazine PC-Active uit: het grootste computermagazine van Nederland en België over het digitale leven. HCC heeft Cayentis gevraagd om begeleiding bij de upgrade van CRM 2011 on-premise naar Dynamics 365 online. Hierbij ligt de focus op de automatisering van het facturatieproces met behulp van de Exact Online koppeling van Cayentis.

ACC ICT

ACC ICT is een Nederlandse IT-dienstverlener, in de loop der jaren zijn zij uitgegroeid van verhuurder van computersystemen tot specialist in IT-continuïteit. Hierbij past automatisering van het facturatieproces met behulp van de Exact Online koppeling van Cayentis. Na slechts enkele dagen implementatie is ACC inmiddels al live met het systeem.

Nog steeds nieuwsgierig?

Blogs
Guus Heezen

De valkuil van een citizen developer in Power Automate

Microsoft heeft met het begrip ‘Citizen Developer’ een oude gebruikersgroep in een nieuw jasje gestoken. Een Citizen Developer is iemand die zich niet waagt aan programmeren, maar wel goed de weg weet te vinden in oplossingen die Microsoft biedt. Het Power Platform biedt deze groep ontzettend veel mogelijkheden om applicaties te bouwen en deze te voorzien van slimme businesslogica. Je moet er echter wel op letten dat je door al deze mogelijkheden niet in de ‘happy flow’ valkuil trapt. In deze blog lees je wat deze valkuil inhoudt en hoe je deze oplost en voorkomt.

Blogs
Guus Heezen

Waarom je vandaag nog moet starten met de aangepaste help functionaliteit in Dynamics 365

In projecten zien we dat gebruikersadoptie vaak het ondergeschoven kindje is. Het wordt als belangrijk bestempeld, maar de daadwerkelijke investeringen gaan naar het bouwen van extra functionaliteit. En dat is jammer, want gebruikersadoptie is één van de belangrijkste pijlers om een IT-project te laten slagen. In deze blog lees je niet alleen waarom je vandaag nog moeten starten met het maken van aangepaste help functionaliteit, maar ook hoe je hiermee kunt starten. Fijn nieuws: Microsoft helpt je bij het verbeteren van gebruikersadoptie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie