NVVE kiest Cayentis als implementatiepartner voor CRM

Deel deze kennis met je collega's:

De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) maakt zich sterk voor een individuele keuzevrijheid aan het einde van het leven en een optimale uitvoering van de euthanasiewet. De recente media-aandacht heeft niet alleen voor een grote landelijke bekendheid van de vereniging gezorgd, maar maakt ook dat de werkwijze en processen van de vereniging extra kritisch bekeken worden. Mede daarom heeft de NVVE de wens om de registratie van en communicatie met de leden en andere relaties verder te professionaliseren, onder meer door de inzet van een professioneel CRM systeem. Dit CRM systeem zal middels een portal ontsloten moeten worden voor leden en consulenten en zal gekoppeld moeten worden aan AccountView, het financiële systeem van de NVVE.

Cayentis implementeerde eerder het Microsoft Dynamics CRM systeem al bij tal van grote ledenorganisaties, waaronder de Abvakabo, De Trans, Focwa en Bionext. Op basis van de in deze implementaties opgedane kennis en ervaring beschikt Cayentis over een direct-inzetbare basisinrichting voor ledenorganisaties, waarin onder meer voorzien is in zaken als lidmaatschapsstatus, inning van contributie en ledencommunicatie. Bij dit laatste moet niet alleen gedacht worden aan bijvoorbeeld het versturen van nieuwsbrieven en het organiseren van evenementen, maar ook aan zogenaamde ‘event driven’ communicatie, waarbij een handeling van een lid (bijvoorbeeld een bezoek aan de website) automatisch kan leiden tot het verstrekken van bepaalde informatie.

Tenslotte sprak de NVVE bijzonder aan dat et het CRM Hugger integratieplatform van Cayentis het realiseren van complexe koppelingen gereduceerd wordt tot eenvoudige configuratie.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie