OTIB kiest voor Cayentis

Deel deze kennis met je collega's:

OTIB is een opleidings- en ontwikkelfonds voor installatiebedrijven. Met 10.000 werkgevers en 130.000 werknemers is deze branche enorm groot in Nederland. OTIB helpt werkgevers en werknemers om bij te blijven in de snelle ontwikkelingen in hun vakgebied. Om dit te realiseren faciliteert of organiseert OTIB bijeenkomsten en opleidingen om deze kennis op peil te krijgen of te houden.

Voor OTIB is het een uitdaging om eenduidig alle relaties en rollen die er zijn tussen werkgevers, werknemers en leveranciers centraal vast te leggen. Met de implementatie van Dynamics zal OTIB de beschikking krijgen over een systeem waarin evenementen, aanbod, deelname en communicatie (zoals gespreksverslagen) centraal vastgelegd kunnen worden. Daarbij horen ook de realisatie van betrouwbare koppelingen met leveranciers van data, waaronder de data van MN, de pensioen/verzekeringsmaatschappij voor de technieksector.

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie