OTIB kiest voor Cayentis

Deel deze kennis met je collega's:

Share on linkedin
Share on email

OTIB is een opleidings- en ontwikkelfonds voor installatiebedrijven. Met 10.000 werkgevers en 130.000 werknemers is deze branche enorm groot in Nederland. OTIB helpt werkgevers en werknemers om bij te blijven in de snelle ontwikkelingen in hun vakgebied. Om dit te realiseren faciliteert of organiseert OTIB bijeenkomsten en opleidingen om deze kennis op peil te krijgen of te houden.

Voor OTIB is het een uitdaging om eenduidig alle relaties en rollen die er zijn tussen werkgevers, werknemers en leveranciers centraal vast te leggen. Met de implementatie van Dynamics zal OTIB de beschikking krijgen over een systeem waarin evenementen, aanbod, deelname en communicatie (zoals gespreksverslagen) centraal vastgelegd kunnen worden. Daarbij horen ook de realisatie van betrouwbare koppelingen met leveranciers van data, waaronder de data van MN, de pensioen/verzekeringsmaatschappij voor de technieksector.

Nog steeds nieuwsgierig?

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie