Schaarste door groei Dynamics 365

Microsoft heeft zijn resultaten bekendgemaakt voor het kwartaal eindigend op 31 december 2019. Vergeleken met de overeenkomstige periode van het vorige fiscale jaar kende Dynamics 365 een omzetgroei van maar liefst 45%! Met deze stevige groei is er een nog grotere schaarste ontstaan aan Dynamics 365 professionals.

Deel deze kennis met je collega's:

Applicatiebeheerders, consultants en ontwikkelaars  kunnen overal aan de slag. Ze kiezen voor werkgevers die hen uitdagende projecten kunnen bieden bij verschillende opdrachtgevers. Naast schaarste door groei worden er ook steeds hogere eisen gesteld aan de applicatiebeheerders door de verbreding van het toepassingsgebied van het Microsoft Power Platform in het algemeen en Dynamics 365 in het bijzonder. Voor klanten wordt het daardoor steeds moeilijker om het schaap met vijf poten te vinden die het beheer van Dynamics 365 kan oppakken.

Cayentis helpt hierbij door het aanbieden van applicatiebeheer op locatie. Een Microsoft Dynamics 365 consultant van Cayentis komt op locatie helpen met het oppakken van kleine wijzigingsverzoeken, op-maat-trainingen, rapportages, templates en andere veel voorkomende klusjes. Niet tegen consultancy tarieven, maar een support tarief aangepast op de frequentie en duur van de support op locatie. Indien gewenst kan deze consultant snel schakelen met het Cayentis team van Dynamics 365 experts, zodat elke uitdaging snel kan worden opgepakt. Hierdoor hoeft u niet te investeren in de werving, begeleiding en doorontwikkeling van een applicatiebeheerder, en diens vervanger bij afwezigheid door ziekte of verlof. Ook kunt u de inzet (lees: kosten) makkelijker opschalen indien nodig, en verminderen indien wenselijk.

Wilt u meer weten over onze aanvullende dienst applicatiebeheer op locatie? Neem dan contact op!

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie