9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering. Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Deel deze kennis met je collega's:

Europese groei wordt verdergezet in Nederland

Nederland is een groeimarkt voor 9altitudes. De samenwerking met Add-IT past perfect binnen de strategie van de groep. De 9altitudes-groep staat voor solide branchekennis in discrete-, proces- en project gebaseerde manufacturing/industrie, handel & logistiek, zakelijke en technische dienstverlening, ledenorganisaties en meer. 9altitudes automatiseert bedrijfsprocessen en levert extra toegevoegde waarde, dankzij haar duidelijke branchekennis en unieke methodologie die toelaat om versneld live te gaan. Als Microsoft Gold partner treden zij op als trusted advisor voor digitale implementatietrajecten, digitale transformatie uitdagingen en digitale innovatie initiatieven. 9altitudes zorgt voor duidelijkheid bij de klant en maakt het mogelijk dat de klant de technologie juist inzet om het verschil te maken, niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Met de overname van Add-IT zet 9altitudes haar Europese groei ambities opnieuw kracht bij, dit keer in de Nederlandse markt. De build & buy strategie van de internationale investeringsmaatschappij Waterland wordt door 9altitudes succesvol vertaald in een Europees platform voor ondernemerschap waarbij er maximaal digitale toegevoegde waarde gecreëerd wordt door middel van onderlinge kruisbestuiving.

 

Diepgaande kennis binnen specifieke focusgebieden

Add-IT gelooft heel sterk in diepgaande kennis van zaken per branche. Dat ligt volledig in lijn met de rest van de 9altitudes groep. Een van de leidende principes is de ambitie om de taal van de klant te spreken en die zo goed mogelijk te blijven begeleiden door het digitale transformatietraject heen. Dat is niet alleen een bron van inspiratie, het zorgt er ook voor dat ervaringen kunnen worden uitgewisseld, waardoor de organisaties binnen de 9altitudes familie elkaar versterken.

 

“Wij leveren een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie door het centraal stellen van de klant(eisen) binnen de specifiek gekozen manufacturing branches. De focus van Add-IT ligt op de klantordergestuurde productie logistiek en branches waar de registratie en transformatie van productdimensies een rol spelen. Bij de laatste moet onder andere gedacht worden aan de textiel-, hout-, papier-, folie- en metaalbranche. Om de eisen en wensen van deze branches aan te kunnen heeft Add-IT in de afgelopen jaren uniek (gecertificeerd) IP ontwikkeld in de vorm van Add-IT Product Dimensions. De implementatie aanpak is daarbij gericht op het komen tot klantgerichte oplossingen voor de lange termijn om zo de bedrijfsprocessen kostenefficiënt en winstgevend te ondersteunen”. – Martin Driessen, Add-IT

 

De juiste technologie op de juiste plaats

Add-IT vormt een perfecte aanvulling op de andere oplossingen binnen de 9altitudes groep. De oplossingen situeren zich binnen het Microsoft Dynamics 365 platform met de nodige interne ontwikkelde software aanvullingen om nog beter te kunnen beantwoorden aan branche-specifieke uitdagingen.

Bovendien komen er ook nieuwe uitdagingen op ons af zoals industrie 4.0 en de toenemende strategische rol van data in de industrie waar we ook volop op inzetten met Microsoft en PTC software platformen en oplossingen. De snelle veranderingen in de markt en de uitdagingen die daarbij horen, zijn mede redenen geweest, om Add-IT na 10 jaar zelfstandig bestaan, aan te sluiten bij de groep. Op deze wijze kan de gewenste continuïteit voor zowel de klant als het personeel worden geboden.

 

“Verandering is de enige constante en tevens noodzakelijk voor succesvolle ondernemingen van de 21ste eeuw. Verandering is niet eenvoudig en dikwijls uitdagend. Maar het biedt ons de kans om het (nog) beter te doen, om te groeien en onszelf telkens opnieuw her uit te vinden.” – Filip Bossuyt, CEO 9altitudes

 

Ambitieuze doelstellingen

Met de komst van Add-IT genereert de groep een geconsolideerde omzet van meer dan 75 miljoen Euro en verenigen ze circa 470 werknemers over 5 landen. Hiermee bevestigt 9altitudes opnieuw haar doel om een toonaangevende Europese Microsoft partner te worden. De groep heeft de ambitie om verder door te groeien tot een omzet van € 150 miljoen in de komende 3 jaar via zowel organische groei als verdere acquisities.

 

 

 

 

 

Meer informatie over 9altitudes en de leden van de groep

 

9altitudes – www.9altitudes.com

 

Ad Ultima Group – www.adultimagroup.com

Add-IT Software Solutions – www.add-it.nl

Admiral Dynamics – www.admiraldynamics.com

Bredana Solutions – www.bredanasolutions.dk

Cayentis – www.cayentis.nl

Optimate – www.optimateas.com

Pylades – www.pylades.com

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie