STERKE KOPPELING NAAR EXACT ONLINE GEEFT DOORSLAG BIJ IIR

Deel deze kennis met je collega's:

IIR, Institute for International Research, is een onafhankelijk opleidingsinstituut in Amsterdam. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en verzorgt het instituut trainingen en conferenties in Nederland rondom actuele thema’s voor hogere professionals in IT, finance en industrie. Twee kernsystemen, Microsoft Dynamics 365 en Exact Online, zorgen er bij IIR voor dat alles rondom de individuele trainingen, in-company trainingen, conferenties en partnerships vlekkeloos verloopt. Van eerste marketingactie tot en met uiteindelijke factuur.

Uit drie partijen koos IIR voor Cayentis. “We zochten een middelgroot bedrijf, dat bij onze eigen grootte past”, licht Raimon den Boef de keuze toe. “Communicatie was belangrijk, juist vanwege onze eerdere ervaringen. De gesprekken met Cayentis waren prettig: inhoudelijk, enthousiast. Ze hadden niets van een ‘verkoopgesprek’. Dat sprak mij aan. Cayentis had sterke referenties en van bekenden hoorden we dat het een ‘goede club is met leuke, kundige mensen’. Die combinatie van aanbevelingen, een goed gevoel bij de gesprekken en hun kennis van Dynamics en Exact maakte de afweging rond.”

Nog steeds nieuwsgierig?

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes blijft zijn PTC-activiteiten uitbreiden met Econocap Denemarken

9altitudes versterkt zijn PTC-positie met een nieuwe overname in Denemarken. Econocap Denmark treedt toe tot de 9altitudes groep. Samen met Optimate en Bredana Solutions – twee andere leden in Denemarken – worden zij het kloppende hart van 9altitudes in Denemarken. 9altitudes Denemarken levert digitale projecten in ERP, CRM, PLM, IOT, BI, DMS en CAD.

Nieuws
Gijs van Woerdekom

9altitudes groeit verder in Nederland met Add-IT Infosystems

9altitudes versterkt haar positie in Nederland en voegt Add-IT Infosystems toe aan de groep. Add-IT, bestaande uit de business units Software Solutions en ICT Solutions, is met beide units gefocust op ERP-projecten, zowel met betrekking tot de implementatie van business software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, als ook met betrekking tot (productie)automatisering.

Pylades, Cayentis én nu ook Add-IT vormen het kloppend hart van 9altitudes in Nederland. 9altitudes is Microsoft Gold partner en levert digitale projecten in CRM – ERP – PLM – IOT – BI – DMS.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie