Genereer meer leads

Elke marketingafdeling is gericht op het aantrekken van meer en betere leads. Een zo persoonlijk mogelijke klantreis, die gedurende het traject aan te passen is naar wensen van de potentiële klant, optimaliseert je marketingresultaten.  Door dynamische segmentatie is het mogelijk de focus te leggen op leads met de hoogste waarde en ontstaan waardevolle leads voor de salesafdeling.

marketing-leads

Verbind marketing en sales

De scheiding tussen de marketing- en salesafdeling is een veel voorkomend probleem. Welke campagnes zorgen voor de meeste leads en volgt de salesafdeling deze wel voldoende op? Zorg voor de verbindende factor: leads naar aanleiding van marketinguitingen komen binnen, zijn inzichtelijk en kunnen door inzet van marketingautomatisering worden opgevolgd. 

Een aanvulling van AI-gestuurde inzichten, scores voor leads en aangepaste dashboards, zorgt ervoor dat elke medewerker op ieder moment op de hoogte van de beste volgende stap. 

Marketing met Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 voor Marketing zorgt voor het aantrekken van juiste prospects, creëert eenvoudig marketingmateriaal en maakt op basis van interactieve inzichten unieke (potentiele) klantreizen. Synchroniseer data tussen Microsoft Dynamics 365 voor Sales en Marketing en zorg ervoor dat elke medewerker hetzelfde klantprofiel ziet. Focus op waardevolle leads door op AI-gebaseerde aanpassing van segmentatie, automatiseer opvolging met behulp van werkstromen en maak de toegevoegde waarde van effectieve campagnes inzichtelijk voor iedereen.  

Klanten waar we trots op zijn

Bekijk de klanten waar we Microsoft Dynamics 365 Marketing hebben geïmplementeerd.

Wil je weten hoe Cayentis op een praktische manier naar een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 Marketing toewerkt? Bekijk het in onze whitepaper.

Meer weten over marketing?

Onze specialisten delen graag hun kennis met jou!

Wat zijn de verschillende functies van CRM software?

Een CRM systeem bevat een flink aantal functionaliteiten. In deze blog leggen we uit welke functionaliteiten beschikbaar zijn door ze in te delen in logische functiegroepen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie