Microsoft Dynamics CRM Implementatie

Met de CRM-software van Microsoft Dynamics zit u wat ons betreft absoluut goed. Vorstelijk zelfs. Maar helaas: het alleen aanschaffen van de Dynamics CRM-software is niet genoeg. Een CRM-systeem gaat pas zijn vruchten afwerpen als het klikt met uw organisatie en uw medewerkers. Maar hoe laat u het Microsoft Dynamics CRM-systeem klikken met uw organisatie? Precies, met een goede implementatiepartner en een agile simplementatie-aanpak. Cayentis zorgt voor de klik. Met U, nmet uw medewerkers en met uw CRM.

Onze implementaties op drie niveaus

Hoe omvangrijk een CRM-implementatie is, hangt af van wat uw organisatie nodig heeft. Hebt u een uitgebreid marketing- en verkoopproces of bent u een grotere organisatie? Hebt u veel systemen waar Microsoft Dynamics CRM op aangesloten moet worden of bijvoorbeeld alleen een website? Het kan ook dat uw CRM-project minder omvangrijk is en dat u alleen hulp wilt bij een snelle start of voor af en toe. Dat snappen wij. Daarom vindt u bij ons ondersteuning bij het implementeren van Microsoft Dynamics CRM op 3 verschillende niveaus:

Cayentis Membership

Bent u zelfstandig begonnen aan een Microsoft Dynamics CRM implementatie, maar bleek dit toch lastiger dan u in eerste instantie dacht? Het Cayentis Membership is er speciaal voor bedrijven die raad en daad zoeken bij hun CRM vraagstukken. Een duwtje in de rug!

Quick-Start Implementatie

De Quick-Start Implementatie van Cayentis bezorgt u een vliegende start in uw CRM implementatie. Een beproefd stappenplan leidt tot een snelle en eenvoudige implementatie, al dan niet gekoppeld aan uw ERP-systeem, website of externe database.

Project Implementatie

Heeft uw bedrijf zulke complexe processen dat een standaardimplementatie niet voor u is weggelegd? Dan is er altijd nog de project implementatie. Dit bestaat niet uit een losstaand blok, maar is eerder een bouwwerk van blokken die samen één geheel vormen.

Cayentis Support

Na implementatie en training gaan uw mensen met het CRM-systeem werken en profiteert u pas echt van CRM. Deze periode is minstens zo cruciaal als implementatie en training. Daarom hebben we een toegewijde support-afdeling die u begeleidt in een altijd werkend CRM-systeem. Hoe wij u kunnen ondersteunen? Dat bepaalt u zelf. Mogelijkheden genoeg.

Trainingen

Wilt u nieuwe medewerkers wegwijs maken in Microsoft Dynamics CRM? Wij verzorgen trainingen in onze trainingsruimtes in Woerden en Leusden in groepen van maximaal 8 mensen. Voor training gebruiken we standaard lesstof, maar met genoeg inspiratie uit de dagelijkse praktijk. Uw medewerkers kunnen in één groep getraind worden, of aansluiten bij een samengestelde groep van hetzelfde niveau. 

crm-cultuur-nedpho.jpg

CRM brengt rendement en cultuur samen

Het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) heeft meer dan 100 musici en geeft meer dan 150 voorstellingen per jaar in het Concertgebouw. Alles wat NedPhO over klanten wist, stond vroeger in allerlei lijsten en programma’s. Met de komst van Microsoft Dynamics CRM kwam daar resoluut een einde aan, NedPhO is nu in staat om de juiste doelgroepen aan te schrijven voor hun voorstellingen.

“De samenwerking met Cayentis bleek goud waard: zij zorgden dat de techniek voor ons ging werken.”