Cayentis Membership

Met het Cayentis Membership bent of gaat u zelf aan de slag, in de cloud met Microsoft Dynamics CRM Online. Maar echt alles zelf doen? Soms voelt het prettig om af en toe professioneel advies te kunnen vragen bij een CRM-specialist, op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen of een training te kunnen volgen. Dat is precies wat het Cayentis Membership u biedt. Hulp bij uw CRM-implementatie.

Hoe werkt het Cayentis Membership?

Het Cayentis Membership is ontstaan na vragen van klanten die hun eigen boontjes willen doppen. Prima. Klanten kopen zelf Microsoft Dynamics CRM Online in de cloud en zoeken ad-hoc ondersteuning. Wat ze vooral willen? Direct aan de slag, zonder maatwerk, maar wel met een solide vangnet voor onvoorziene CRM-vragen. En eigenlijk willen ze ook wel op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Dat kan met het Cayentis Membership voor gebruikers van Microsoft Dynamics CRM Online.

Wat krijgt u ervoor?

Microsoft Dynamics CRM Fast Track Training

Uw krijgt een volledige dag training met aandacht voor relatiebeheer, verkoop, marketing, services, rapportage en integratie;

Strippenkaart

U krijgt twee uur per kwartaal beschikbaar voor support en best-practice advies;

Nieuws & Updates

Blijf up to date over nieuwe mogelijkheden binnen Microsoft Dynamics CRM.

Ontdek alles over het Cayentis Membership

Bent u toch op zoek naar een andere vorm van ondersteuning in uw Microsoft Dynamics CRM project?

Quick-Start Implementatie

De Quick-Start Implementatie van Cayentis bezorgd u een vliegende start in uw CRM implementatie. Een beproefd stappenplan leidt tot een snelle en eenvoudige implementatie, al dan niet gekoppeld aan uw ERP-systeem, website of externe database.

Project Implementatie

Heeft uw bedrijf zulke complexe processen dat een standaardimplementatie niet voor u is weggelegd? Dan is er altijd nog de project implementatie. Dit bestaat niet uit een losstaand blok, maar is eerder een bouwwerk van blokken die samen één geheel vormen.