Project Implementatie

Hebt u een Project implementatie die verder gaat dan een standaardimplementatie van Microsoft Dynamics CRM? Dan helpen wij u met de meest ervaren en best voorbereide consultants.

Bij Project implementatie is een CRM-systeem geen losstaand blok, maar eerder een bouwwerk van blokken die een geheel vormen. Er komen vakmanschap en vaardigheid bij kijken om ze op de juiste wijze neer te leggen of te stapelen. Cayentis doet dat al meer dan 25 jaar. Met een stevig team dat op elkaar is ingespeeld en nooit gebrek heeft aan kennis en ervaring.

 

CRM Implementatie voor en door mensen

Een CRM-systeem moet passen binnen het DNA van uw organisatie. Het zijn uw mensen die alles uit het systeem gaan halen. En het zijn onze mensen die weten hoe ze Microsoft Dynamics CRM voor uw organisatie kunnen laten werken. Dat samenspel is een must voor elke Project implementatie. Daarom bestaat een projectteam altijd uit Cayentis-consultants én uw eigen medewerkers. Dat is een van onze grote krachten.

Hoe werkt Cayentis in een Project Implementatie?

Workshops

We beginnen een Project implementatie altijd met een aantal goed voorbereide workshops. Daarin stellen we per onderdeel vast hoe we de eisen en wensen binnen uw organisatie gaan invullen met Microsoft Dynamics CRM.

Pakket van eisen en wensen

Met de workshops komen we tot een definitieve scope van eisen en wensen en kunnen we met de juiste informatie aan de slag.

Prototyping

Door middel van prototyping richten we Microsoft Dynamics CRM in, in lijn met de processen binnen uw organisatie. Prototyping houdt in dat u al snel inzicht hebt in hoe uw CRM-systeem gaat functioneren en of het dat aansluit bij wat u verwacht. We maken hierbij optimaal gebruik van functionaliteit die al standaard aanwezig is.

Oplevering

U kunt ervan op aan dat alle activiteiten elkaar logisch en beheersbaar opvolgen. Dat geldt natuurlijk voor analyse, ontwerp en ontwikkeling, maar ook voor testen, documentatie, migratie, training en nazorg. Zo komen we tot een succesvolle oplevering.

Uw voordelen

We maken optimaal gebruik van standaard-software, zelfs bij integratie.

Wij gebruiken maatwerk enkel als het echt niet anders kan

Uw oplevering is altijd binnen tijd en budget.

Uw medewerkers zijn direct betrokken. Hierdoor ontstaat een breed draagvlak en een snelle acceptatie

Meer informatie over de Project Implementatie?

landgoed-wolfslaar.jpg

CRM op Michelinsterrenniveau

Landgoed Wolfslaar in Breda is een sterrenrestaurant en gaat voor de allerhoogste klantbeleving. Microsoft Dynamics CRM is hierbij het belangrijkste middel. Relevante informatie over de gasten van Wolfslaar wordt in CRM vastgelegd. Hierdoor realiseren zij de persoonlijke benadering die ze nastreven.

“Cayentis stak er met kop en schouders bovenuit, we proefden de kwaliteit, klantgerichtheid en hoge inzet.”

Bent u toch op zoek naar een andere vorm van ondersteuning in uw Microsoft Dynamics CRM project?

Cayentis Membership

Bent u zelfstandig begonnen aan een Microsoft Dynamics CRM implementatie, maar bleek dit toch lastiger dan u in eerste instantie dacht? Het Cayentis Membership is er speciaal voor bedrijven die raad en daad zoeken bij hun CRM vraagstukken. Een duwtje in de rug!

Quick-Start Implementatie

De Quick-Start Implementatie van Cayentis bezorgd u een vliegende start in uw CRM implementatie. Een beproefd stappenplan leidt tot een snelle en eenvoudige implementatie, al dan niet gekoppeld aan uw ERP-systeem, website of externe database.