Quick-Start Implementatie

De Cayentis Quick Start CRM implementatie geeft u precies wat de naam belooft: een vliegende start met Microsoft Dynamics CRM Online of On Premise. De hoofdmoot van de Quick Start implementatie is een uitgekiend standaardtemplate met alle basisfuncties die u nodig hebt voor het beheren van relaties en communicatie in CRM. U hoeft alleen aan te klikken wat u gebruikt en u hebt een werkend CRM-systeem. Snel, eenvoudig en zonder ontwikkelkosten.

Een vliegende start met de Ready-to-Grow template

Dit standaardtemplate heet de Ready-to-Grow-template. En dat is niet voor niets. Met Ready-to-Grow zet u de basisfuncties voor relatiebeheer en communicatie in uw CRM-systeem. U hoeft niet meer na te denken over wat er wel en niet in moet, dat hebben wij al voor u gedaan. Met meer dan 25 jaar CRM-kennis. Een standaardtemplate voor Microsoft Dynamics CRM waarbij rekening gehouden is met integratie met andere systemen. En die voorbereiding voor integratie is uniek in CRM-land. Wij zijn daar best trots op en u wordt er blij van.

Hebt u straks meer functies nodig? Integratie met andere bedrijfssystemen, een website of een bedrijfsportal? Dan is uw CRM-systeem klaar om met u mee te groeien. Gewoon, voortborduren op wat er al is.

Wat krijgt u bij de Quick-Start Implementatie?

Implementatie van de Ready-to-Grow template

Direct na de installatie van uw Microsoft Dynamics CRM software installeert een Cayentis consultant de ready-to-Grow template. Hiermee zijn allerlei logische aanpassingen die u zeker in uw CRM software wilt hebben ingeregeld. Wilt u meer informatie over wat u krijgt in de Ready-to-Grow template? Vraag nu informatie aan.

Deelname aan de workshop relatiebeheer

In deze workshop staat kennisoverdracht centraal. Samen met een Cayentis Consultant legt u afspraken en verdere notities vast, waarna de consultant uw (email-)templates en activiteitendashboards inricht. Afhankelijk van uw kennis en ervaring bent u daarna zelf in staat om Microsoft Dynamics CRM in te richten en te onderhouden.

Workshop Sales (optioneel)

Inrichten van de sales-functionaliteit, zodat u een beter zicht krijgt op uw verkopers, verkoopkansen en omzetpotentieel.

Workshop Marketing (optioneel)

In de workshop Marketing leert u alles over het inrichten van (email-)campagnes, het segmenteren binnen uw CRM systeem en maakt u kennis met diverse functionele mogelijkheden van E-marketing binnen Microsoft Dynamics CRM.

Ondersteuning bij installatie

Meer informatie over de Quick-Start Implementatie?

klantcase-terborgse.jpg

ERP geïntegreerd in CRM: Sales will Love it!

De Terborgse Wijncentrale (TWC) is een groothandel in wijnen, bieren en (fris)dranken. Zij kozen voor een geïntegreerde oplossing tussen Dynamics NAV en CRM. TWC ziet integratie als iets essentieels. De communicatie gaat vanuit één bron. Ze synchroniseren enkel data waarbij dat noodzakelijk is, en integreren wat kan. Dat is het motto.

“Cayentis heeft verstand van CRM én van integratie. Zo houd je als klant CRM en integratie in één hand.”

Bent u toch op zoek naar een andere vorm van ondersteuning in uw Microsoft Dynamics CRM project?

Cayentis Membership

Bent u zelfstandig begonnen aan een Microsoft Dynamics CRM implementatie, maar bleek dit toch lastiger dan u in eerste instantie dacht? Het Cayentis Membership is er speciaal voor bedrijven die raad en daad zoeken bij hun CRM vraagstukken. Een duwtje in de rug!

Project Implementatie

Heeft uw bedrijf zulke complexe processen dat een standaardimplementatie niet voor u is weggelegd? Dan is er altijd nog de project implementatie. Dit bestaat niet uit een losstaand blok, maar is eerder een bouwwerk van blokken die samen één geheel vormen.