Microsoft Dynamics CRM trainingen

Wilt u nieuwe medewerkers wegwijs maken in Microsoft Dynamics CRM? Wij verzorgen trainingen in onze trainingsruimtes in Woerden in groepen van maximaal 8 mensen. Voor training gebruiken we standaard lesstof, maar met genoeg inspiratie uit de dagelijkse praktijk. Uw medewerkers kunnen in één groep getraind worden, of aansluiten bij een samengestelde groep van hetzelfde niveau. 

Altijd een training die bij u past!

CRM-training is een onmisbaar onderdeel van een CRM implementatietraject. Wat hebt u aan een CRM-systeem als uw medewerkers er geen gevoel bij hebben? Cayentis is betrokken, resultaatgericht en deskundig. Wij passen de Microsoft Dynamics CRM trainingen daarom altijd aan aan uw persoonlijke situatie. Denk aan:

Train de trainer

Een van uw medewerkers wordt getraind om collega’s wegwijs te maken en op te leiden;

Groepstrainingen

Een groep medewerkers die het systeem gaat gebruiken wordt in maximaal één dag bekend en vaardig gemaakt om direct aan de slag te gaan. Er is aandacht voor ieder individu om processen binnen zijn of haar functie te behandelen.

Online trainingen

Standaard- en maatwerktrainingen worden door ons ontwikkeld, op trainingsvideo’s vastgelegd en in een E-learning omgeving beschikbaar gesteld.

Cayentis is gecertificeerd partner van Microsoft

Onze trainingen worden in ons trainingscentrum in Woerden of bij u op locatie gegeven. Wilt u op de hoogte blijven van onze Microsoft Dynamics CRM trainingen? Stuur dan een e-mail naar training@cayentis.com U hoort dan van ons zodra er nieuwe data bekend zijn.

Overzicht Trainingen

Microsoft Dynamics CRM Bootcamp

De Microsoft Dynamics CRM Bootcamp training leert u in 3 dagen exact wat u moet weten om te kunnen werken met Microsoft Dynamics CRM. U leert het systeem op een juiste manier te gebruiken en in te richten. De training is geschikt voor iedere (toekomstige) CRM gebruiker.
Microsoft Dynamics CRM Bootcamp >>

Microsoft Dynamics CRM Fast Track 2016

De Fast Track training voor Microsoft Dynamics CRM 2016 geeft u in één dag een uitstekend beeld van de functionele mogelijkheden van het pakket. Hiernaast leert u hoe u eenvoudig de belangrijkste zaken kunt configureren. De training is geschikt voor alle (toekomstige) CRM-gebruikers.
Microsoft Dynamics CRM 2016 Fast Track >>

Microsoft Dynamics CRM: Sales

De Sales training gaat enkel en alleen in op alle sales-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw salesprocessen en administratie op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Sales-managers en verkoopmedewerkers.
Microsoft Dynamics CRM Sales training >>

Microsoft Dynamics CRM: Marketing

De Marketing training gaat enkel en alleen in op alle marketing-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw marketingprocessen op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Marketing-medewerkers, communicatiemedewerkers en managers.
Microsoft Dynamics CRM Marketing training >>

Microsoft Dynamics CRM: Service

De Sales training gaat enkel en alleen in op alle service-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw serviceprocessen en administratie op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Service-managers en servicemedewerkers.
Microsoft Dynamics CRM Service training >>

Customization & Configuration

In de training Customization & Configuration leert u in één dag hoe u Microsoft Dynamics CRM kunt customizen en configureren. Na het volgen van deze training bent u in staat om uw bedrijfswensen te vertalen naar aanpassingen. De training is geschikt voor beheerders en de IT-afdeling.
Customization & Configuration >>

Klantspecifieke Training

De klantspecifieke training gaat diep in op de bij u geïmplementeerde CRM-oplossing. We trainen u en uw medewerkers in het gebruik van de functionaliteiten waar u dagelijks gebruik van zal maken. Deelnemers oefenen in hun eigen systeem zodat zij 100% vertrouwd raken met de omgeving. De training is geschikt voor alle (toekomstige) CRM-gebruikers en kan ook Incompany gegeven worden.
Klantspecifieke training >>

E-Learning

E-learning is een slimme, efficiënte en kostenbesparende methode om uw mensen op te leiden. Cayentis ontwikkelt samen met u een opleidingstraject, waarbij we ook kunnen zorgen voor certificering en toetsing. De functionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM kunt u op uw eigen tempo leren en zo vaak herhalen als u maar wilt! De training is geschikt voor alle (toekomstige) CRM-gebruikers.
Microsoft Dynamics CRM E-Learning >>