Microsoft Dynamics CRM integratie met Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is de ERP-software van Microsoft, waarmee meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld hun boekhouding en financiën, hun toeleveringsketen en hun bedrijfsvoering beheren. Ook uw bedrijf? Dan bent u vast overtuigd van de kracht van Dynamics ERP voor die processen. Maar hoe zit het met CRM?

Toegegeven. Microsoft Dynamics NAV heeft een basis voor CRM. Maar is dat voldoende voor uw sales- en marketingmedewerkers om hun werk echt goed te kunnen doen? Als je het aan hen zou vragen, hebben zij veel meer aan een volwaardig CRM-systeem, zoals Microsoft Dynamics CRM. Ze worden nog gelukkiger, als CRM geïntegreerd is met Dynamics NAV. En daar is helemaal niet zoveel voor nodig.

 

Integreren op maat met een standaard oplossing

Iedere CRM-specialist kan een koppeling bouwen. Vaak kost dat veel tijd en geld. En u moet maar afwachten of alles inderdaad ook goed gekoppeld is. Daar komt u meestal pas later achter. Bij ons is dat anders. Wij hebben een tool ontwikkeld waarin alle mogelijke koppelingen naar Microsoft Dynamics NAV al standaard aanwezig zijn. Het enige wat nog gedaan moet worden, is aanklikken wat u nodig hebt en de integratie is klaar.

Waarom Cayentis dat kan en anderen niet? Dat komt doordat we al meer dan 25 jaar lang alleen maar bezig zijn met implementatie en integratie van CRM. We hebben nagedacht over hoe we CRM-integratie gemakkelijker kunnen maken. Het resultaat? Een standaard integratietool die werkt als een oplossing op maat. Die delen we met u.

Waarom zou ik een CRM-systeem implementeren naast mijn NAV-pakket? Focus op klanten!

Dat is een vraag die we heel vaak horen. Een terechte vraag ook, die we graag beantwoorden. Er is namelijk een groot verschil tussen de gebruikers van ERP-systemen en de gebruikers van CRM-systemen. De backoffice-medewerker heeft het ERP-systeem nodig om dagelijkse processen draaiende te houden. Sales- en marketingmensen hebben het ERP-systeem als optie. Met een CRM-systeem krijgen ook sales- en marketingmensen een onmisbare tool om hun werk te stroomlijnen. En dat is de beste stap die u kunt zetten naar productievere sales en meer omzet. Microsoft Dynamics CRM is ontwikkeld voor de marketeer, de verkoper en de servicemanager. Met CRM Hugger koppelt u uw CRM-systeem moeiteloos aan uw NAV-systeem. Alle informatie is voor elke medewerker altijd beschikbaar. Zonder dubbel invoerwerk en met minder fouten. En daar profiteert dan toch de hele organisatie van?

Bespaar op licentiekosten!

Bovendien vervangt u dure ERP-licenties met goedkopere CRM-licenties. Daarmee bespaart u direct geld. Gegevens die een salesmedewerker op dat moment nodig heeft uit Microsoft Dynamics NAV, worden zichtbaar in de nieuwe CRM-omgeving. Zo heeft een salesmedewerker toch inzicht in Microsoft Dynamics NAV, zonder dat hij of zij een echte Dynamics NAV-gebruiker hoeft te zijn.

De belangrijkste reden: Gemoedsrust

Betrouwbaar

Alles is uitgedacht en uitvoerig getest. Gaat er iets mis? Geen nood, u kunt zien waar de fout zit en deze gemakkelijk herstellen. Probeer dat maar eens bij maatwerk!

Beheersbaar

Microsoft blijft ontwikkelen en komt steeds frequenter met nieuwe versies. Wij onderhouden de koppeling voor u en zorgen dat deze blijft werken bij updates en upgrades.

Flexibel

U kiest op welk niveau u wilt koppelen. Wilt u in de toekomst meer? Geen probleem; de koppeling is eenvoudig uit te breiden en groeit met u mee.

In het NAV Integration Journal leest u hoe u snel en simpel klantgegevens vanuit NAV integreert in Microsoft Dynamics CRM. U vindt er klantcases, de visie van Microsoft en de te behalen voordelen voor u.

klantcase-terborgse.jpg

ERP geïntegreerd in CRM: Sales will Love it!

De Terborgse Wijncentrale (TWC) is een groothandel in wijnen, bieren en (fris)dranken. Zij kozen voor een geïntegreerde oplossing tussen Dynamics NAV en CRM. TWC ziet integratie als iets essentieels. De communicatie gaat vanuit één bron. Ze synchroniseren enkel data waarbij dat noodzakelijk is, en integreren wat kan. Dat is het motto.

“Cayentis heeft verstand van CRM én van integratie. Zo houd je als klant CRM en integratie in één hand.”