Microsoft Dynamics CRM integratie met uw ERP systeem

Gebruikt u ERP-software, zoals SAP, Microsoft AX of een ander ERP-pakket? Dan hebt u uw logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen waarschijnlijk prima voor elkaar in één bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem. Maar zijn de verkoop- en marketingprocessen net zo goed geregeld?

Hoe completer het klantbeeld dat u hebt, hoe beter u uw aanbod op uw klantgroepen kunt afstemmen. Daarom kan ERP eigenlijk niet zonder CRM. Maar twee aparte systemen die niet met elkaar communiceren? Dat schiet niet erg op. Uw klantgerichtheid en productiviteit krijgen pas een echte boost als gegevens uit het ERP-systeem en het CRM-systeem gekoppeld zijn. Die integratie hebben wij voor u al op de plank liggen. In de vorm van CRM Hugger, de simpele integratieconnector voor Microsoft Dynamics CRM.

 

Integreren op maat met een standaard oplossing

Iedere CRM-specialist kan een koppeling bouwen. Vaak kost dat veel tijd en geld. En u moet maar afwachten of alles inderdaad ook goed gekoppeld is. Daar komt u meestal pas later achter. Bij ons is dat anders. Wij hebben een tool ontwikkeld waarin alle mogelijke koppelingen naar Exact Online al standaard aanwezig zijn. Het enige wat nog gedaan moet worden, is aanklikken wat u nodig hebt en de integratie is klaar.

Waarom Cayentis dat kan en anderen niet? Dat komt doordat we al meer dan 25 jaar lang alleen maar bezig zijn met implementatie en integratie van CRM. We hebben nagedacht over hoe we CRM-integratie gemakkelijker kunnen maken. Het resultaat? Een standaard integratietool die werkt als een oplossing op maat. Die delen we met u.

Waarom zou ik een CRM systeem implementeren naast mijn ERP-pakket? Focus op klanten!

Dat is een vraag die we heel vaak horen. Een terechte vraag ook, die we graag beantwoorden. Er is namelijk een groot verschil tussen de gebruikers van ERP-systemen en de gebruikers van CRM-systemen. De backoffice-medewerker heeft het ERP-systeem nodig om dagelijkse processen draaiende te houden. Sales- en marketingmensen hebben het ERP-systeem als optie.

Met een CRM-systeem krijgen ook sales- en marketingmensen een onmisbare tool om hun werk te stroomlijnen. En dat is de beste stap die u kunt zetten naar productievere sales en meer omzet. Microsoft Dynamics CRM is ontwikkeld voor de marketeer, de verkoper en de accountmanager. Met CRM Hugger koppelt u uw CRM-systeem moeiteloos aan uw NAV-systeem. Alle informatie is voor elke medewerker altijd beschikbaar. Zonder dubbel invoerwerk en met minder fouten. En daar profiteert dan toch de hele organisatie van? Wij maken CRM- integratie eenvoudig.

Wij maken CRM-integratie eenvoudig.
Dat maakt ons de Microsoft CRM Integration Company.

din-intro.jpg

Integratie van ERP en CRM is een strategische keuze

DIN Solutions is een Microsoft Dynamics NAV-specialist. DIN Solutions zag dat de wereld meer is dan enkel ERP. De behoefte aan CRM neemt enorm toe. DIN realiseert zich dat alles draait om de klant. Maar om de klant daadwerkelijk voorop te zetten kun je niet zonder CRM. Daarom bouwden zij samen met Cayentis aan een geïntegreerde oplossing voor de Food and Beverage sector.

“Cayentis heeft zijn sporen verdiend met Microsoft Dynamics CRM, maar de manier waarop zij hebben nagedacht over integratie en wat daarbij komt kijken, past helemaal bij hoe ik mijn klanten wil helpen.”