Microsoft Dynamics CRM integratie met Exact Online

Exact Online levert al meer dan 30 jaar krachtige bedrijfssoftware aan grote en kleine organisaties. Misschien ook aan u. Ze zijn koploper in financiële software. Maar hoe zit het met CRM?

Natuurlijk, CRM kan ook in Exact Online. Dan hebt u een basis. Soms is dat voldoende, maar veel marketeers en verkoopprofessionals willen meer. Zij willen een volwaardig CRM-systeem, zoals Microsoft Dynamics CRM, om productief te kunnen werken. En niet los van Exact Online, maar gekoppeld door slimme integratie. Haakt u af bij het woord ‘integreren’? Niet doen, want integratie van Microsoft Dynamics CRM en Exact Online kan echt heel eenvoudig, eigenlijk standaard.

Integreren op maat met een standaard oplossing

Iedere CRM-specialist kan een koppeling bouwen. Vaak kost dat veel tijd en geld. En u moet maar afwachten of alles inderdaad ook goed gekoppeld is. Daar komt u meestal pas later achter. Bij ons is dat anders. Wij hebben een connector ontwikkeld waarin alle mogelijke koppelingen tussen Dynamics CRM en Exact Online al standaard aanwezig zijn. Het enige wat nog gedaan moet worden, is aanklikken wat u nodig hebt en de integratie is klaar.

Waarom Cayentis dat kan en anderen niet? Dat komt doordat we al meer dan 25 jaar lang alleen maar bezig zijn met implementatie en integratie van CRM. We hebben nagedacht over hoe we CRM-integratie gemakkelijker kunnen maken. Het resultaat? Een standaard integratietool die werkt als een oplossing op maat. Die delen we met u.

De beste reden om CRM te koppelen met Exact Online

Met onze gestandaardiseerde koppeling tussen Microsoft Dynamics CRM en Exact Online integreert u NAW-gegevens, boekhoud- en ERP-gegevens met uw marketing- en verkoopprocessen. Welke voordelen dat geeft? Bijvoorbeeld dat uw salesteam veel slagvaardiger wordt. Zij hoeven niet meer in Exact te werken met onvoldoende CRM-functionaliteit, maar hebben een volwaardig dynamische CRM-omgeving waarmee ze hun klanten optimaal bedienen. Voordeel is ook dat u gegevens in uw systemen maar één keer hoeft vast te leggen. Daarmee bespaart u tijd. En voorkomt u dubbele gegevens en fouten.

Nog een goede reden: besparen op licentiekosten

Bovendien vervangt u dure ERP-licenties met goedkopere CRM-licenties. Daarmee bespaart u direct geld. Gegevens die een salesmedewerker op dat moment nodig heeft uit Exact Online, worden zichtbaar in de nieuwe CRM-omgeving. Zo heeft een salesmedewerker toch inzicht in Exact Online, zonder dat hij of zij een echte Exact Online-gebruiker hoeft te zijn.

De belangrijkste reden: Gemoedrust

Betrouwbaar

Alles is uitgedacht en uitvoerig getest. Gaat er iets mis? Geen nood, u kunt zien waar de fout zit en deze gemakkelijk herstellen. Probeer dat maar eens bij maatwerk!

Beheersbaar

Microsoft blijft ontwikkelen en komt steeds frequenter met nieuwe versies. Wij onderhouden de koppeling voor u en zorgen dat deze blijft werken bij updates en upgrades.

Flexibel

U kiest op welk niveau u wilt koppelen. Wilt u in de toekomst meer? Geen probleem; de koppeling is eenvoudig uit te breiden en groeit met u mee.

landgoed-wolfslaar.jpg

CRM op Michelin sterrenniveau

Wolfslaar gelooft in integratie. Daarom zijn koppelingen tussen Microsoft Dynamics CRM 2015 en onder andere de website en Exact Online essentieel. Naast hogere efficiency (“dubbele gegevensinvoer en papieren overzichten zijn echt uit de tijd”) streeft Wolfslaar vooral naar een betere online dienstverlening. Reserveringen en aanvragen komen met doordachte, responsive webformulieren direct in CRM. Een win-winsituatie: gasten verwachten tegenwoordig deze self-service en Wolfslaar bespaart op handmatige handelingen en telefonische reservering.

Wij geloven in CRM én in integratie. Dat brengt de service naar onze gasten op topniveau. Dat helpt ons groeien.