Microsoft Dynamics CRM + Portals, Websites, Apps of overige databases

Wat verwacht ú tegenwoordig van uw leveranciers? Dat u via apps, inlogschermen op websites en via portals steeds meer zelf uw zaken kunt managen, toch? Aankopen, reserveringen, contracten en informatieverzoeken: u verwacht inzicht te krijgen via het web.

Voor uw klanten en relaties is dat net zo. Maar informatie pushen? Dat valt minder goed: ze willen informatie op maat, die hen verder helpt. Geen verkapte reclame. Diezelfde goed-getimede informatie levert u ook wat op. Een deel van de communicatietijd en daarmee –kosten wordt namelijk verlegd naar de klant. Bovendien krijgt u via de informatie die relaties achterlaten in apps en portals een schat aan informatie over klantgedrag.

crmhugger.png

Moeiteloos integreren met CRM Hugger

Wij kunnen u helpen uw Microsoft Dynamics CRM-systeem te koppelen aan uw portals, websites en apps of andersom en de informatie daaruit aanbieden aan welke partij dan ook. Dat kunnen we heel goed en wel om 2 redenen.

Ten eerste zijn we al meer dan 25 jaar alleen maar bezig met implementatie en integratie van CRM. We hebben nagedacht over hoe we CRM-integratie gemakkelijker kunnen maken. Die kennis en ervaring hebben we uitgewerkt in onze connectoren die werken als een oplossing op maat, onder de verzamelnaam CRM Hugger. En dat is meteen de tweede reden: simpel en eenvoudig integreren, zonder programmeerwerk. Dat is wat u bij ons krijgt. Want wie zit er te wachten op een ingewikkeld ICT-traject? U niet, en wij al evenmin.

Het levert u een enorme gemoedsrust op

Betrouwbaar

Alles is uitgedacht en uitvoerig getest. Gaat er iets mis? Geen nood, u kunt zien waar de fout zit en deze gemakkelijk herstellen. Probeer dat maar eens bij maatwerk!

Beheersbaar

Microsoft blijft ontwikkelen en komt steeds frequenter met nieuwe versies. Wij onderhouden de koppeling voor u en zorgen dat deze blijft werken bij updates en upgrades.

Flexibel

U kiest op welk niveau u wilt koppelen. Wilt u in de toekomst meer? Geen probleem; de koppeling is eenvoudig uit te breiden en groeit met u mee.

case-albron.jpg

CRM Hugger levert Albron betere leads in minder tijd

Albron is een landelijke foodserviceorganisatie. Dagelijks staan zo’n 5000 medewerkers klaar op 1000 locaties. Albron had behoefte aan verse prospectlijsten met actuele gegevens. Ze kozen voor Dynamics CRM als kloppend hart van de organisatie en kozen bewust voor een integratie met Company.info. Dit resulteerde binnen een mum van tijd 10% meer resultaat.

“Voor onze gebruikers is CRM Hugger van Cayentis gewoon een knop in het systeem, maar wel een hele waardevolle!”

CRM Hugger levert Albron betere leads in minder tijd