Dit jaar bezocht een grote delegatie van Cayentis het jaarlijkse Extreme365 evenement, welke dit jaar in de RAI Amsterdam werd georganiseerd. Tijdens dit evenement voor Dynamics Partners worden de nieuwste trends, innovaties en Microsoft producten gepresenteerd. Ook dit jaar stond de digitalisering van onze samenleving weer centraal. Vooral duidelijk werd dat Microsoft haar Dynamics Apps nog nadrukkelijker positioneert als onderdeel van het Microsoft platform. Dat betekent voor ons dat we naast de implementatie van Dynamics Apps nog beter in staat gesteld worden om zelf via Power Apps functionaliteiten voor onze klanten bij elkaar te klikken.

Onze klant krijgt daarmee de beschikking over betrouwbare en veilige Apps die precies aansluiten op de wensen van de eindgebruiker en volledig geïntegreerd met Dynamics kunnen worden ingezet. Op www.crmhugger.com kunnen jullie kennis maken met de Apps van Cayentis.

 

Eerste kwartaal 2019 wist Cayentis zich wederom te versterken met zowel ervaren CRM adviseurs als jonge ambitieuze academici die het verschil maken. Remke Stegeman vervulde eerder al lead consultancy rollen bij ondermeer House of Engagement en zal nu in in de rol van Product Owner bij Cayentis onder meer een Scrumteam gaan leiden. Michiel Groeneveld werkte eerder al 7 jaar bij Cayentis en keerde nu na een periode werkzaam te zijn geweest bij Ilionx weer terug op het oude nest. Michiel heeft vele jaren ervaring als CRM consultant bij Stichtingen- en Verenigingen en zal in de rol van Product Owner ondermeer het non-profit team onder zijn hoede nemen. Na zijn afstuderen bij Cayentis is Steven Wetstein gestart in de rol van Technisch Consultant en aanvaardde Casper Bezemer na meerdere jaren ICT docentschap zijn rol als Technisch Consultant/Developer. Manon van den Elshout en Joey van den Heuvel startten dit jaar bij Cayentis met hun afstudeeropdrachten op het gebied van Artificial Intelligence.

Naast de 20 gespecialiseerde Dynamics Consultants in loondienst beschikt Cayentis ook over een ingewerkte flexibele schil van Dynamics consultants en ontwikkelaars die komend jaar weer klaarstaan voor onze klanten.

IIR, Institute for International Research, is een onafhankelijk opleidingsinstituut in Amsterdam. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en verzorgt het instituut trainingen en conferenties in Nederland rondom actuele thema’s voor hogere professionals in IT, finance en industrie. Twee kernsystemen, Microsoft Dynamics 365 en Exact Online, zorgen er bij IIR voor dat alles rondom de individuele trainingen, in-company trainingen, conferenties en partnerships vlekkeloos verloopt. Van eerste marketingactie tot en met uiteindelijke factuur.

Uit drie partijen koos IIR voor Cayentis. “We zochten een middelgroot bedrijf, dat bij onze eigen grootte past”, licht Raimon den Boef de keuze toe. “Communicatie was belangrijk, juist vanwege onze eerdere ervaringen. De gesprekken met Cayentis waren prettig: inhoudelijk, enthousiast. Ze hadden niets van een ‘verkoopgesprek’. Dat sprak mij aan. Cayentis had sterke referenties en van bekenden hoorden we dat het een ‘goede club is met leuke, kundige mensen’. Die combinatie van aanbevelingen, een goed gevoel bij de gesprekken en hun kennis van Dynamics en Exact maakte de afweging rond.”

Klik hier voor het referentie document.

In samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam werkt Cayentis aan een vooruitstrevend project op het gebied van Artificial Intelligence. Dit project sluit perfect aan op de ambities van onze klanten die willen transformeren tot een data driven organisatie. Student Artificial Intelligence Joey van den Heuvel zal op dit project afstuderen bij de User Centric Data Science Group aan de VU in Amsterdam, waarbij ook betrokken is de Information Access group van het Centrum Wiskunde Informatica. Joey zal verder begeleid worden door de AI-specialisten van Cayentis.

De te ontwikkelen set van machine learning algoritmen zal toegepast worden in een klantcase. In deze case hebben we de beschikking over grote datasets, afkomstig uit verschillende bronnen. Deze brondata zijn aangesloten op het Dynamics Platform van Microsoft, welke via door Cayentis ontwikkelde connectoren worden ontsloten. Evenals de connectoren wordt ook het AI model ontwikkeld op het Azure platform van Microsoft. Bijzonder aan dit project is de directe toepasbaarheid van dit wetenschappelijk onderbouwde AI model bij een klant van Cayentis.