De ledenorganisatie NVVE heeft Cayentis gekozen als partner voor de implementatie en het toekomstig beheer van Microsoft Dynamics CRM. De NVVE koos met name voor Cayentis vanwege diens bewezen oplossing voor ledenorganisaties en vanwege het door Cayentis ontwikkelde CRM Hugger integratieplatform, waarmee de beoogde koppeling met backoffice systeem Accountview eenvoudig gerealiseerd kan worden.

 

Microsoft Dynamics CRM implementatiebureau Cayentis blijft werken aan een solide groei. Met het aannemen van maar liefst vier ervaren medewerkers in de afgelopen maand, verwacht het Woerdense bedrijf om de huidige en toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe medewerkers zullen worden toegevoegd aan de zelfsturende, multidisciplinaire SCRUM teams, waar Cayentis sinds enige tijd mee werkt.

Met het optekenen van weer twee nieuwe klanten in de duurzame energie sector bevestigt Microsoft Dynamics CRM implementator Cayentis zijn marktleidende positie in deze branche.  Zowel KiesZon (onderdeel van energieleverancier Green Choice) als Tempress Systems (leverancier van onder meer semi-conductors voor zonnepanelen) hebben gekozen voor het  in Woerden gevestigde Cayentis als CRM implementatiepartner.