Een blik op onze uitdagende projecten

Een blik op onze uitdagende projecten

Wij zijn altijd volop in beweging en proberen iedere dag bij te dragen aan een iets klantvriendelijkere wereld. Met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme gaan we steeds nieuwe CRM-uitdagingen aan. Grote of kleine projecten, we staan altijd klaar om te helpen bij uw vraagstukken. Ook de afgelopen periode zijn weer gestart met allerlei leuke en uitdagende CRM-projecten.

Baeten Vinopolis

Baeten Vinopolis is een 3e generatie wijngroothandel in Maaseik (BE). Zij zijn marktleider voor wijn in inoxvaten met een bijbehorend tapsysteem. Daarnaast beschikken zij over een breed assortiment kwaliteitswijnen op fles.

Baeten Vinopolis en Cayentis implementeren een CRM-omgeving die klaargestoomd wordt voor een koppeling met Microsoft Dynamics NAV. Alle intelligentie hiervoor is vastgelegd in de ‘ready-to-grow’ template van Cayentis. Dit in combinatie met de DIN Template voor de Drankenhandel zorgt ervoor dat er een inrichting ontstaat die specifiek is afgestemd op de branche. De implementatie van CRM wordt er zodoende één van keuzes maken in plaats van het opbouwen vanaf de grond. Dit bespaart Baeten Vinopolis enorm veel tijd.

De Bruyn Wijnkopers

De Bruyn Wijnkopers is de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland. Zij zijn de enigste wijnhandel in Nederland die gespecialiseerd is in de import van Franse wijnen. Het brede assortiment van meer dan 450 wijnen, rosé en champagne van koninklijk niveau is binnen 24 uur na bestelling geleverd bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Net als bij Baeten Vinopolis wordt Microsoft Dynamics CRM 2016 geïmplementeerd aan de hand van de ‘ready-to-grow’ template van Cayentis en de DIN Template voor de Drankenhandel. De implementatie bestaat uit meerdere workshops met elk een eigen onderwerp. Tijdens deze workshops wordt het te behandelen onderdeel ingericht samen met betrokken projectmedewerkers. Uiteindelijk worden bij beide partijen relatiebeheer, activiteitenbeheer en marketing geïmplementeerd.

Euro-caps

Euro-caps produceert koffiecapsules die geschikt zijn voor Nespresso-machines. Met meer dan 600 man personeel en honderden miljoenen cups op jaarbasis hebben zij de ambitie om de beste in de branche te worden. Het is niet voor niets dat de consumentenbond in 2014 de espresso van Lidl, in een cup van Euro-caps uitriep tot beste koop!

Euro-caps zal starten met de implementatie van Dynamics CRM 2016. De implementatie wordt gedaan volgens het prototyping principe, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Ready-to-Grow template. Dit template is een verzameling van aanpassingen en business logica in CRM, die het inrichten van CRM enorm vereenvoudigt.

Project Scoping

Naast de nieuwe projecten zijn we ook gestart met de scoping van twee organisaties, waarbij we nader onderzoeken hoe de huidige situatie in elkaar steekt en in welke stappen welke consequenties een eventuele overgang naar een nieuwe situatie met zich mee brengen.

Yparex

Yparex is een toonaangevend leverancier van extrudeerbare hechtmiddelen voor meerlaagse toepassingen. Sinds de oprichting in 1989 heeft de onderneming een volledig assortiment hoogwaardige en geavanceerde hechtmiddelen ontwikkeld voor veeleisende toepassingen op allerlei gebieden.

Comelit

Comelit is een wereldspeler gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, huisautomatisering, toegangscontrole en brandbeveiliging.