Cayentis zet opmars in groene energie branche voort

Met het optekenen van weer twee nieuwe klanten in de duurzame energie sector bevestigt Microsoft Dynamics CRM implementator Cayentis zijn positie als marktleider in deze branche.  Zowel KiesZon (onderdeel van energieleverancier Green Choice) als Tempress Systems (leverancier van onder meer semi-conductors voor zonnepanelen) hebben gekozen voor het  in Woerden gevestigde Cayentis als CRM implementatiepartner.

Niet alleen de kennis die de Cayentis medewerkers hebben van de sector, maar ook het feit dat Cayentis de SCRUM aanpak hanteert, waren voor beide klanten belangrijke overwegingen in de keuze voor Cayentis. In een innovatieve branche moeten bedrijven immers uiterst wendbaar zijn en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het feit dat Cayentis ook leverancier is van de “CRM Hugger”, een integratieplatform voor Dynamics CRM, is tevens een belangrijke overweging in de keuze voor Cayentis. Een CRM systeem wordt steeds meer gezien als een integraal onderdeel van de informatiearchitectuur van een bedrijf, en dat impliceert het leggen van koppelingen met andere systemen. Met de inzet van het CRM Hugger platform is dit geen complex technische inspanning meer, maar een kwestie van inregelen.

Zowel KiesZon als Tempress Systems zullen het CRM Hugger platform gaan inzetten om Dynamics CRM te koppelen aan andere systemen en te ontsluiten via portals en apps.