Cayentis continueert groei met het aantrekken van ervaren medewerkers

Per 1 maart startte Winny Cheng als consultant bij Cayentis. Na het voltooien van haar Economie studie aan de HES behaalde Winny een M.B.A. titel aan de Vrije Universiteit, waarna zij enkele jaren als CRM business consultant werkte bij ITVT en QS-Solutions.

Medio maart kwam ook Yeswant Mahabier het Cayentis team versterken als consultant. Hij volgde een ICT opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft al ruim 8 jaar ervaring als consultant, onder meer bij BusinessBase, QS-Solutions en Atos.

Eveneens half maart begon Tomas Heinsohn Huala als ontwikkelaar. Tomas behaalde zijn Bachelor Degree Technische Informatica aan de Technische Universiteit van Delft en heeft relevante ervaring opgedaan als C# programmeur bij onder meer OGD en Flanderijn.

En tenslotte start na het Paasweekend Matthijs Hilberdink bij Cayentis. Mattthijs brengt ruim tien jaar ervaring als Dynamics CRM consultant met zich mee, die hij onder meer opdeed bij QS-Solutions, Ilionix en Columbus IT. Matthijs volgde de studie Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool Utrecht.