Over Cayentis

Cayentis is pleitbezorger van CRM, al sinds 1990. Al die jaren heeft Cayentis zich laten leiden door hoe de wereld verandert en hoe CRM daarin mee verandert. Want u merkt het toch ook? Dat iedereen voortdurend met elkaar in verbinding is? Daarom kiest Cayentis vol overtuiging voor Dynamics 365 van Microsoft. Cayentis gelooft in CRM als platform en niet als losstaand systeem. Microsoft brengt dat binnen handbereik. Cayentis zorgt dat het werkt.

100% Microsoft Dynamics specialist

Wij willen organisaties helpen met een CRM-systeem dat de dagelijkse business ondersteunt. Een systeem waarmee ze het winnende verschil kunnen maken. Onze aanpak is gestructureerd, helder en gericht op samenwerking tussen de Cayentis consultant(s) en de toekomstige gebruiker(s) bij de klant.

Daarnaast zijn we specialist op het gebied van integratie. Zijn er nog organisatieprocessen die zonder technologie kunnen? U gebruikt steeds meer software met meer functionaliteit. Daarmee wilt u sneller, slimmer en professioneler werken. Dat kan alleen als uw systemen met elkaar samenwerken, en als uw medewerkers een laagdrempelig en intuïtief CRM-systeem tot hun beschikking hebben.

 

Wij leveren een CRM-oplossing met een perfecte klik. Met u, met uw organisatie, met uw medewerkers, uw bedrijfsprocessen en bovenal met uw klanten en relaties. Bovendien is dat een oplossing die past bij wat u nu nodig hebt, maar al is voorbereid voor als u gaat groeien. Want dat vinden wij ook belangrijk: vooruit denken, zodat u en wij snel en slim kunnen inspelen op wat er komt.

Cayentis bestaat uit een hecht team van twintig consultants, ontwikkelaars, projectmanagers, trainers en supportmedewerkers. Zij weten zich gesteund door een professionele backoffice, die ervoor zorgt dat u op het juiste moment over de juiste expertise kunt beschikken. We opereren vanuit ons kantoor in Woerden.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie