Onze Partners

Cayentis beschikt over partners die bijdragen aan het succes van onze klanten.
assistance.png

Assistance PSA

Assistance PSA is de oplossing voor de Professional Services Industry, gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics CRM platform. Met PSA verhoogt u uw prestaties en heeft u inzicht in alle belangrijke KPI’s van uw bedrijf. De bezetting, productiviteit, efficiency en factureerbare tarieven van uw medewerkers zijn real time beschikbaar.

Meer informatie: www.assistancesoftware.nl

ClickDimensions_logo_w400.png

ClickDimensions

ClickDimensions e-mailmarketing en marketing automation voor Microsoft Dynamics CRM maken het mogelijk voor marketeers om leads te genereren en kwalificeren die van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen de verkoopprioriteiten gesteld worden met betrekking op de leads en verkoopkansen. ClickDimensions bestaat uit de volgende onderdelen: Email Marketing Web Tracking, Lead Scoring, Social Discovery, Form Capture, Surveys, Landing Pages, Nurture Marketing, Subscription Management, Campaign Tracking en meer. Deze add-ons binnen Microsoft Dynamics CRM geven organisaties onder andere kennis over wie geïnteresseerd in ze zijn, hoe geïnteresseerd ze zijn en hoe ze hierop snel, efficiënt en passend kunnen reageren.

Meer informatie: www.clickdimensions.com

CRM-connectors-logo.png

CRMconnectors Solutions B.V.

CRMconnectors Solutions B.V. is een documentmanagement specialist en levert standaard Document Management Software (DMS) voor het automatisch creëren, versturen en archiveren van documenten. Gestart in 2009 en gegroeid naar een softwarehuis met 11 jonge professionals die zich enthousiast inzetten voor de ruim 4.000 gebruikers en 16 partners. Door de korte processen, het inzetten van moderne middelen en een zorgvuldig geselecteerd team wordt er (kosten) efficiënt gewerkt, waarin de eindgebruiker (en partner) centraal staat.

Meer informatie: www.crmconnectors.com

MSCRM-Addons-Logo-highres_400x93.png

MS CRM Addons

We are a Microsoft Gold Certified Partner and provide a high standard of knowledge, skills and commitment. We specialise in the development and implementation of specific software solutions for our customers. Besides that, we also focus on the development of diverse Addons for Microsoft Dynamics CRM. We always strive to develop products that are practical, easy to use and innovative to the highest possible extent.

Meer informatie: www.mscrm-addons.com

Platform-Klantgericht-Ondernemen-klein.jpg

Platform Klantgericht Ondernemen

Platform voor Klantgericht Ondernemen is het platform waar alle partijen samenkomen die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM. Cayentis is lid van het Platform voor Klantgericht Ondernemen als ‘CRM Dienstverlener’. De CRM Dienstverleners zijn een groep met een grote diversiteit. Het gaat om partijen die een CRM-systeem implementeren en integreren maar ook partijen die zich volledig richten op het formuleren van een CRM-strategie voor hun klanten.

Meer informatie: www.pvko.nl

nima.png

NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van Marketing, Communicatie en Sales. Ze ondersteunen commercieel professionals gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. Ze geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere professional via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Meer informatie: www.nima.nl