Verkoop meer én slimmer

Het verkopen van je dienst of product vraagt om maatwerk. Je wil je ideale prospect converteren naar een klant zodra deze daar klaar voor is. En dat terwijl customer journeys steeds langer worden en de aantal beslissers in een verkooptraject groeit. Bovenstaande uitdagingen vragen om een applicatie die structuur brengt in jou verkoopproces. Zo win je meer klanten, zonder in te leveren op efficiëntie.

Leg commercieel relevante momenten vast

Relatiebeheer draait om het vast leggen van Commercieel Relevante Momenten (CRM). Deze contactmomenten dragen bij aan het verkrijgen van een klantbeeld die je ondersteunt in het onderhouden van de relatie. Zo zorg je er voor dat iedereen binnen de organisatie op de hoogte is van wat er speelt en de klant zich herkend voelt. Leg vervolgens ook de behoeften van je klant gemakkelijk vast en vul deze goed in. Zo creëer je voor en mét je klant een winstgevende relatie.

Sales met Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 voor Sales biedt organisaties alle tools die nodig zijn om waardevolle klantrelaties te creëren. Microsoft Dynamics 365 voor Sales is in staat om een duidelijke structuur te brengen in je verkoop pijplijn. Maak eenvoudig inzichtelijk in welke fase prospects zich bevinden en zet samen acties uit om je prospect een fase verder te krijgen.

Microsoft Dynamics 365 Sales is volledig geïntegreerd met Office 365, Microsoft Outlook, Sharepoint en Microsoft Teams. Zo leg je je contactmomenten vanuit meerdere applicaties gemakkelijk vast met een druk op de knop.  Maak vervolgens slim gebruik te maken van de intelligente mogelijkheden op het Azure platform of zet Microsoft Power BI in om rapportages te creëren die je antwoord geven op de vraag in welke klantrelaties het meest winstgevend zijn. Zo verkoop je meer én slimmer met behulp van Microsoft Dynamics 365 voor Sales.

Klanten waar we trots op zijn

Bekijk de klanten waar we Microsoft Dynamics 365 Sales hebben geïmplementeerd.

Wil je weten hoe Cayentis op een praktische manier naar een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 Sales toewerkt? Bekijk het in onze whitepaper.

Meer weten over sales?

Onze specialisten delen graag hun kennis met jou!

Wat zijn de verschillende functies van CRM software?

Een CRM systeem bevat een flink aantal functionaliteiten. In deze blog leggen we uit welke functionaliteiten beschikbaar zijn door ze in te delen in logische functiegroepen.

Up next: oktober release. De drie beste nieuwe features

Alle klanten op Dynamics 365 in de cloud ontvangen 2 keer per jaar een update vol met nieuwe functionaliteit. We hebben een overzicht gemaakt van wat wij de beste nieuwe features vinden van de oktoberrelease 2019!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak en we helpen je graag verder.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie