Wij ♡ scrum

Bij Cayentis geloven we dat transparantie en communicatie de sleutel vormen voor succes. Daarom kiezen wij voor SCRUM, waarbij we nauw samenwerken met jouw collega’s in een multi-disciplinair team in een vaste samenstelling. We leren jullie organisatie, de mensen en processen goed kennen, waardoor we aan een half woord genoeg hebben. Dit werkt snel en plezierig.  We houden van scrum en hieronder lees je de voordelen die het voor jou als klant biedt.

Weten wat je wilt is lastig.....

We snappen dat het moeilijk is om van te voren precies aan te geven welke functionaliteiten nodig zijn. Daar helpen we jullie bij. Aan de hand van onze producten die zich al bewezen hebben kunnen jullie je processen verbeteren. En dan nog, uit ervaring weten we zeker dat jullie tijdens de implementatie het toch nog anders willen. Dat vinden wij niet erg. Onze producten zijn flexibel aan te passen aan jullie veranderende wensen. 

........ en binnen budget krijgen wat je wilt ook!

Je wilt niet bij de live-gang pas concluderen dat het project ergens een verkeerde afslag heeft genomen of dat het proces wat we hebben vormgegeven nét niet werkt zoals het in je organisatie moet gaan.  Doordat we heel kort op de bal spelen, kan een project bij ons nooit uit de hand lopen.  Je bent er ook voortdurend zelf bij; en beslissingen die leiden tot meer- of minderwerk neem je zelf.  Zo krijg je wat je wilt en blijven we binnen budget.

cayentis_43_06

De voordelen

Je team als partner

Het team dat je krijgt toegewezen is multidisciplinair, waardoor in alle facetten van software ontwikkeling wordt voorzien. Daarnaast is het team jouw partner: voor, tijdens en na het project. Zij blijven je eerste aanspreekpunt. Ze denken met je mee over je uitdagingen en de daar best bijpassende oplossingen. Op zo’n team kun je bouwen!

cayentis_43_05

Vaste teams

Wanneer je projecten doet met externe leveranciers, gebeurt het vaak dat bepaalde personen op bepaalde dagen in de week voor jouw project aan de slag gaan.  Dat zorgt voor een hoop agendastress, terwijl we die energie veel liever stoppen in het opleveren van wat jouw organisatie nodig heeft.  Bij Cayentis werken we daarom met vaste teams, die werken onder het motto één team, één taak. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over wie van ons wanneer beschikbaar is.

Opgeleverde user stories

20

Medewerkers

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie