Altijd een training die bij je past!

CRM-training is een onmisbaar onderdeel van een CRM implementatietraject. Wat hebt je aan een CRM-systeem als medewerkers er geen gevoel bij hebben? Cayentis is betrokken, resultaatgericht en deskundig. Wij passen de Microsoft Dynamics CRM trainingen daarom altijd aan op jouw persoonlijke situatie. 

Train de trainer

Een van jouw medewerkers wordt getraind om collega’s wegwijs te maken en op te leiden.

Groepstrainingen

Een groep medewerkers die het systeem gaat gebruiken wordt in maximaal één dag bekend en vaardig gemaakt om direct aan de slag te gaan. Er is aandacht voor ieder individu om processen binnen zijn of haar functie te behandelen.​

Online trainingen

Standaard- en maatwerktrainingen worden door ons ontwikkeld, op trainingsvideo’s vastgelegd en in een E-learning omgeving beschikbaar gesteld.

Cayentis is gecertificeerd partner van Microsoft

Onze trainingen worden in ons trainingscentrum in Woerden of op locatie gegeven. 

Overzicht trainingen

Microsoft Dynamics 365 Bootcamp

De Microsoft Dynamics 365 Bootcamp training leert u in 3 dagen exact wat u moet weten om te kunnen werken met Microsoft Dynamics 365. U leert het systeem op een juiste manier te gebruiken en in te richten. De training is geschikt voor iedere (toekomstige) Dynamics 365 gebruiker.

Microsoft Dynamics 365 Fast Track

De Fast Track training voor Microsoft Dynamics 365 geeft u in één dag een uitstekend beeld van de functionele mogelijkheden van het pakket. Hiernaast leert u hoe u eenvoudig de belangrijkste zaken kunt configureren. De training is geschikt voor alle (toekomstige) Dynamics 365-gebruikers.

Microsoft Dynamics 365: Sales

De Sales training gaat enkel en alleen in op alle sales-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw salesprocessen en administratie op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Sales-managers en verkoopmedewerkers.

Microsoft Dynamics 365: Marketing

De Marketing training gaat enkel en alleen in op alle marketing-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw marketingprocessen op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Marketing-medewerkers, communicatiemedewerkers en managers.

Microsoft Dynamics 365: Service

De Sales training gaat enkel en alleen in op alle service-functionaliteiten. U leert in een halve dag alle vaardigheden om uw serviceprocessen en administratie op een juiste manier te managen. De training is geschikt voor Service-managers en servicemedewerkers.

Customization & Configuration

In de training Customization & Configuration leert u in één dag hoe u Microsoft Dynamics 365 kunt customizen en configureren. Na het volgen van deze training bent u in staat om uw bedrijfswensen te vertalen naar aanpassingen. De training is geschikt voor beheerders en de IT-afdeling.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingsdata?

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie