Maak je vereniging toekomstbestendig

Verenigingen & stichtingen staan voor enorme uitdagingen. Door digitalisering veranderen verwachtingen van leden en stakeholders continu. Met het Microsoft Power Platform en de uitbreidingen van Cayentis kun je die verwachtingen tegemoetkomen én overtreffen. Zo bouw je aan een toekomstbestendige vereniging of stichting.

Deze verenigingen & stichtingen gingen je voor
Laat je vereniging schitteren

Blijf relevant. Voor je leden en belanghebbenden.

Eén platform, ongelimiteerde applicaties

Breid het platform uit met ondersteuning voor evenementen, websites, een servicedesk, opleidingen, subsidies en nog veel meer. Bespaar enorm veel geld op aanschaf en onderhoud van de software.

Alle data van leden en belanghebbenden op één plek

Sla de data over leden en belanghebbenden centraal op en zorg voor een éénduidig profiel. Zo beschikt elke afdeling over dezelfde informatie.

De juiste boodschap voor de juiste persoon op het juiste moment

Met een gegrond profiel van leden en belanghebbenden open je de weg voor extreem relevante communicatie. Start slimme marketingcampagnes voor opleidingen en cursussen en stuur deze alleen naar de personen die daar op zitten te wachten.

Zet je leden in hun kracht

Customer self-service is binnen handbereik op het Microsoft Power Platform. Leden kunnen zichzelf of personen inschrijven voor evenementen of andere activiteiten. Verandert er iets bij je lid? Laat hem of haar dan zelf deze informatie aanpassen.

Bouw aan snelle, makkelijke en plezierige klantervaringen

Mix & Match met kant-en-klare modules

Met één of meerdere modules implementeer je snel een volledig werkend applicatieplatform. Hierdoor ben je flexibel in welk proces je wanneer integreert in je organisatie en raken medewerkers niet bedolven onder veranderingen. De doorlooptijden zijn kort en de implementaties snel.

Power Platform Essentials

Ledenbeheer

Facturatie & online betalingen

Evenementen & bijeenkomsten

Cursusbeheer

Vrijwilligersbeheer

Donaties

Privacy & AVG Toolkit

90% minder invoer en 82% sneller data verwerken

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) had te kampen met een zwaar verouderd ledensysteem. Het pakket was ruim twintig jaar geleden gebouwd als maatwerkpakket en daarna elk jaar steeds verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Om de ruim 20.000 actieve leden met hun lidmaatschapsgegevens nog te kunnen blijven onderhouden moest men overschakelen naar een nieuw systeem.

Waarom Cayentis

Ondersteunen van Nederlandse verenigingen en stichtingen

Op basis van onze ervaring hebben we gezien met wat voor problemen verenigingen dagelijks te maken hebben. Daarom hebben we makkelijk te gebruiken en slimme applicaties ontwikkeld die jouw vereniging vooruit helpen.

Gratis e-book voor ledenverenigingen

Gratis e-book voor ledenverenigingen

Wil jij met je ledenorganisatie tijd en geld overhouden? Dat kan. Door je processen slimmer te organiseren. Zo ontstaat weer ruimte waarmee je het lidmaatschap van jouw vereniging of organisatie meerwaarde geeft. IT kan je daarbij helpen. Met dit gratis e-book kun je direct aan de slag met 5 eenvoudige manieren om je doel te bereiken.

Onze aanpak

In korte sprints naar het einddoel

Je wilt niet bij de live-gang pas concluderen dat het project ergens een verkeerde afslag heeft genomen of dat het proces wat we hebben vormgegeven nét niet werkt zoals het in je organisatie moet gaan. Daarom werken we in korte sprints: tweewekelijkse cycli waarin we functionaliteit ontwerpen, bouwen, testen én lanceren binnen je organisatie.

Koppel het systeem aan andere applicaties

Cayentis heeft applicaties ontworpen die als losse modules te implementeren zijn. Hierdoor ben je flexibel in wat je wanneer integreert met het platform.

Exact Online

AFAS Profit

Business Central

CRUD API

Gebouwd op een krachtig platform

Microsoft Power Platform als krachtige basis

De basis van alle oplossingen is het Microsoft Power Platform. Dat biedt een meer dan solide basis. De specifiek door Cayentis ontwikkelde uitbreidingen zorgen voor fantastische ervaringen.

Vraag een gratis demo aan

Door aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy.

Ontdekt wat Cayentis doet voor verenigingen en stichtingen door je aan te melden voor een gratis demonstratie.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Gratis e-book voor ledenverenigingen

Gratis e-book

Dowload gratis het e-book “Vijf IT-doelen waarmee jou vereniging relevant blijft” en lees hoe je:

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie