Ben jij origineel genoeg om bij Cayentis te werken?

Als je een Dynamics CRM consultant of ontwikkelaar bent, staan de werkgevers voor je in de rij. En ook als je er voor kiest om als zelfstandige aan de slag te gaan, is er veel werk. In een dergelijke overspannen arbeidsmarkt kun je als werknemer zeer kritisch zijn. Je bent in de positie om eisen te stellen, die verder gaan dan een goed salaris of een mooie leaseauto. Uiteindelijk zijn zaken als collega’s, uitdagende projecten, vrijheid in je werk en doorgroeimogelijkheden immers minstens zo belangrijk. En daarom vertellen wij je graag wat Cayentis je naast marktconforme arbeidsvoorwaarden allemaal nog meer te bieden heeft.

Onderdeel van een groter geheel

Een uitdagende functie bij een gerenommeerde Microsoft partner. Cayentis is samen met Pylades de Nederlandse organisatie van 9altitudes. Samen met Ad Ultima (BE/FR) en Optimate (DK) vormen we een sterk Europees Microsoft Dynamics 365 front met meer dan 400 professionals in dienst.

Uitdagende projecten

Op basis van onze visie en referenties weten wij telkens weer mooie klanten aan ons te binden. Klanten met wie wij een langdurig partnership aangaan. Klanten waarvoor wij werkelijk van toegevoegde waarde zijn. Onze variëteit aan klanten, groot en klein, commercieel, goede doelen en overheid biedt een grote afwisseling in je werk. Soms in pak voor een grote financiële instelling; dan weer met opgestroopte mouwen bij een culturele instelling of Michelin horecazaak.

Inspirerende collega's

Bij Cayentis sta je er niet alleen voor. Je werkt altijd in teams, samen met collega’s en klanten. Het delen van kennis is voor ons een top prioriteit, omdat wij weten dat dat is wat ons sterk maakt. En hoewel iedereen natuurlijk altijd druk is en veel bij de klant over de vloer komt, proberen wij elkaar toch zo veel mogelijk te treffen in ons warm ingerichte kantoor in Woerden. En iedereen die rond lunchtijd binnen is, kan altijd aanschuiven. En dat geldt natuurlijk ook voor de vrijdagmiddagborrel.

Bereik nieuwe hoogtes

Bij 9Altitudes is er een duidelijk begrip over hoe technologie een werkelijk verschil kan maken. Technologie zonder strategie creëert geen enkele impact, terwijl de menselijke factor ervoor zorgt dat het echt gebeurt. 9Altitudes combineert dit met een agile manier van werken, herhaalbare businessmodellen en een scherp oog dat blijft leren en groeien. Allemaal in het voordeel van de klant.

SCRUM

Wij geloven in Scrum en Agile als doeltreffende implementatiemethode. Het werken in multi-disciplinaire teams samen met collega’s en klanten zorgt er niet alleen voor dat je als consultant of ontwikkelaar een grote verantwoordelijkheid hebt, maar draagt er ook toe bij dat wij veel van elkaar leren. Iedere dag opnieuw.

Durf jij het aan?

De filosofie van de gecombineerde groep is om een langdurige partner te zijn. Het type partner dat altijd een stapje verder gaat in het begeleiden van klanten in hun digitale transformatietrajecten. Europese markttrends zoals Professional Services 2.0, Industry 4.0 en de abonnementseconomie worden nauwlettend gevolgd en vertaald in nieuwe digitale

innovatie-initiatieven zoals Augmented Reality en Smart Connected Products om klanten naar het volgende niveau te helpen.

Uitdaging is er genoeg. Durf jij het aan?

Vacature: Technisch Consultant

Wil jij als Technisch Consultant werken aan uitdagende Dynamics CRM projecten en is het werken in SCRUM teams helemaal jouw ding? Als Technisch Consultant bij Cayentis ben je niet zomaar een CRM ontwikkelaar. Je werkt namelijk in een multidisciplinair team. Wij geloven er namelijk in dat we alleen dan de klant, de mensen en de processen goed kunnen leren kennen, waardoor we aan een half woord genoeg hebben. 

Cayentis is samen met Pylades de Nederlandse organisatie van 9altitudes. Samen met Ad Ultima (BE/FR) en Optimate (DK) vormen we een sterk Europees Microsoft Dynamics 365 front met meer dan 400 professionals in dienst.

Jij bent:

 • leergierig en je raakt gemotiveerd door uitdagingen;
 • bereid om je kennis en kwaliteit continu te verhogen;
 • een teamspeler en lost graag uitdagingen samen met collega’s in je scrumteam op
 • iemand waar kwaliteit hoog in het vaandel staat;
 • iemand die enthousiast wordt van werken in teamverband en in het Scrum framework, (ervaring en certificering is een pré);
 • iemand die het vermogen heeft om de doelstellingen en visie van de klant kan vertalen naar technische oplossingen;
 • geïnteresseerd in de processen achter jouw ontwikkelvraagstukken.

Jij hebt:

 • een open houding naar collega’s en klanten;
 • sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, met een zelfverzekerde houding naar de klant;
 • Hbo / wo werk- en denkniveau, aangevuld met 2-3 jaar werkervaring als Dynamics 365 (Technisch) Consultant;
 • een bewezen track record in de implementatie van Microsoft Dynamics CRM / D365 CE;
 • een technische achtergrond van Dynamics 365 CE/ CRM oplossingen (ervaring met C# .NET, JavaScript, Power automate flows);
 • ervaring met CRM API, REST/ODATA en Logic apps;
 • kennis van Visual Studio, Azure Devops, source control, CRM SDK;
 • je bent bekend met Data Export Service en Azure SQL;
 • idealiter ervaring met Scribe;
 • Microsoft Power Platform ervaring (Dataflex Pro, Model Driven Apps).

Join our team!

We komen graag met je in contact als je voldoet aan een (deel) van dit profiel. Als je enthousiast bent over onze werkwijze en leergierig bent, dan krijg je binnen Cayentis voldoende mogelijkheden om je binnen no time verder te ontwikkelen.

We bieden je uiteraard een marktconform salaris, een laptop, telefoon en auto van de zaak.

Neem contact op met Michiel Groeneveld voor meer informatie.

Email: michiel.groeneveld@cayentis.com

Telefoon: 0348-640 001

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie