Ben jij origineel genoeg om bij Cayentis te werken?

Als je een Dynamics CRM consultant of ontwikkelaar bent, staan de werkgevers voor je in de rij. En ook als je er voor kiest om als zelfstandige aan de slag te gaan, is er veel werk. In een dergelijke overspannen arbeidsmarkt kun je als werknemer zeer kritisch zijn. Je bent in de positie om eisen te stellen, die verder gaan dan een goed salaris of een mooie leaseauto. Uiteindelijk zijn zaken als collega’s, uitdagende projecten, vrijheid in je werk en doorgroeimogelijkheden immers minstens zo belangrijk. En daarom vertellen wij je graag wat Cayentis je naast marktconforme arbeidsvoorwaarden allemaal nog meer te bieden heeft.

De juiste bedrijfsgrootte

Met ca. 20 medewerkers is Cayentis een kleine, hechte organisatie van specialisten. Groot genoeg om economisch stabiel te zijn (Cayentis bestaat al ruim 16 jaar!), maar tegelijk ook klein genoeg om snel te kunnen schakelen. Groot genoeg om aansprekende projecten te kunnen doen bij klanten met mooie namen, maar voor bureaucratie en interne politiek zijn wij echter te klein. Wij hebben de juiste grootte om daadwerkelijk agile te kunnen zijn.

Uitdagende projecten

Op basis van onze visie en referenties weten wij telkens weer mooie klanten aan ons te binden. Klanten met wie wij een langdurig partnership aangaan. Klanten waarvoor wij werkelijk van toegevoegde waarde zijn. Onze variëteit aan klanten, groot en klein, commercieel, goede doelen en overheid biedt een grote afwisseling in je werk. Soms in pak voor een grote financiële instelling; dan weer met opgestroopte mouwen bij een culturele instelling of Michelin horecazaak.

Inspirerende collega's

Bij Cayentis sta je er niet alleen voor. Je werkt altijd in teams, samen met collega’s en klanten. Het delen van kennis is voor ons een top prioriteit, omdat wij weten dat dat is wat ons sterk maakt. En hoewel iedereen natuurlijk altijd druk is en veel bij de klant over de vloer komt, proberen wij elkaar toch zo veel mogelijk te treffen in ons warm ingerichte kantoor in Woerden. En iedereen die rond lunchtijd binnen is, kan altijd aanschuiven. En dat geldt natuurlijk ook voor de vrijdagmiddagborrel.

The Integration Company

Cayentis onderscheidt zich onder meer van andere Dynamics CRM implementatiepartijen door de kennis die wij hebben van integratie. Wij hebben zelf een product ontwikkeld, the CRM Hugger, waarmee koppelingen met Dynamics CRM relatief snel te realiseren zijn. Deze eigen productontwikkeling geeft Cayentis als organisatie een innovatief karakter. We lopen voorop in het gebruik van de nieuwste technologie en ons eigen product is het kloppend hart van onze organisatie.

SCRUM

Wij geloven in Scrum en Agile als doeltreffende implementatiemethode. Het werken in multi-disciplinaire teams samen met collega’s en klanten zorgt er niet alleen voor dat je als consultant of ontwikkelaar een grote verantwoordelijkheid hebt, maar draagt er ook toe bij dat wij veel van elkaar leren. Iedere dag opnieuw.

Durf jij het aan?

Cayentis is in de afgelopen 16 jaar van haar bestaan steeds meegegroeid met haar klanten. Samen met hen hebben wij door de jaren heen invulling gegeven aan het begrip CRM. Wij waren één van de eerste CRM specialisten in Nederland en stapten al vroeg in op Microsoft CRM. Dus maak nu zelf maar de keuze: wil je werken bij een grote, logge organisatie die ook iets met CRM doet, of wil je werken bij de club die het voor een groot deel bedacht heeft. Ben jij origineel genoeg om te werken bij Cayentis?

Vacatures

Als Technisch Solution Consultant ben je een goede combinatie van een developer en een consultant. Je configureert en ontwikkelt klantspecifieke en generieke oplossingen op het Microsoft Dynamics 365 platform. Hiervoor zul je veel contact met diverse klanten hebben, maar hier komen ook jouw developer skills van pas.

Daarnaast vertaal je Microsoft technologie op het gebied van AI, BI en/of Machine Learning naar passende Solutions. Je ben hierbij onderdeel van een multidisciplinair team met functionele en technische consultants, waarmee je zoveel mogelijk kennis deelt. Binnen de teams wordt gewerkt volgens de Scrum-methode.

Herken jij jezelf hierin? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een kleine, gespecialiseerde omgeving?

Als Technisch Solution Consultant heb je een gevarieerde rol bij Cayentis. Je hebt allereerst veel contact met klanten, dus je begeeft je voor een deel aan de consultancy kant. Maar daarnaast houd je je bezig met het configureren en ontwikkelen van klant specifieke en generieke oplossingen op het Microsoft Dynamics 365 platform. Hier komen jouw skills als creatieve developer om de hoek kijken.

Het is voor jou geen probleem om Microsoft technologie op het gebied van AI, BI en/of Machine Learning te vertalen naar passende Solutions. Als Technisch Solution Consultant ben je onderdeel van een multidisciplinair team met functionele en technische consultants, waarmee je zoveel mogelijk kennis deelt. Binnen de teams wordt gewerkt volgens de Scrum-methode.

Als startende Junior CRM Consultant wordt je toegevoegd aan één van onze Scrum teams. Je vindt hierin uitdaging om samen met je teamgenoten sales-, marketing- en serviceprocessen te doorgronden en te vertalen naar klantoplossingen in een CRM systeem. Omdat we niet verwachten dat je al een expert bent in Microsoft Dynamics CRM bieden we een uitgebreid trainings- en ontwikkelprogramma. Naarmate je kennis van het systeem vordert, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Als Senior CRM Consultant is het je taak om klanten te adviseren over hun bedrijfsvoering en de mogelijkheden tot procesoptimalisatie met behulp van Microsoft Dynamics 365. Je begeleidt Dynamics 365 implementaties op het gebied van sales-, marketing- en serviceprocessen van voorstel tot de daadwerkelijke implementatie en afronding van projecten.

Hierin werk je samen met een team van ervaren consultants en ontwikkelaars waarbij jij het aanspreekpunt bent voor onze klanten. Je bent een aanjager in de projecten en onze proposities. Met grondige kennis van de functionaliteit en een goed begrip van de onderliggende techniek van Microsoft Dynamics 365 ben je in staat om klanten vanuit de ‘waarom’ vraag te adviseren en te begeleiden naar een realistische CRM oplossing.

Je coacht een aantal collega’s in hun ontwikkeling naar CRM consultant en volgt trends en ontwikkelingen op CRM gebied op de voet.

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde HBO-er die het interessant lijkt om samen met onze ontwikkelaars te bouwen aan integratie adapters. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste Micrsoft technologieen en tools. Hiermee ontwikkelen wij onze standaard integratie modules in de vorm van extra aansluitingen naar bijvoorbeeld de webservices van andere applicaties.

De afstudeeropdracht bestaat in zijn geheel in het ontwerpen en ontwikkelen van een specifieke adapter en bevat verschillende elementen zoals analyse van specificaties, architectuurbepaling en implementatie.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie