Ben jij origineel genoeg om bij Cayentis te werken?

Als je een Dynamics CRM consultant of ontwikkelaar bent, staan de werkgevers voor je in de rij. En ook als je er voor kiest om als zelfstandige aan de slag te gaan, is er veel werk. In een dergelijke overspannen arbeidsmarkt kun je als werknemer zeer kritisch zijn. Je bent in de positie om eisen te stellen, die verder gaan dan een goed salaris of een mooie leaseauto. Uiteindelijk zijn zaken als collega’s, uitdagende projecten, vrijheid in je werk en doorgroeimogelijkheden immers minstens zo belangrijk. En daarom vertellen wij je graag wat Cayentis je naast marktconforme arbeidsvoorwaarden allemaal nog meer te bieden heeft.

De juiste bedrijfsgrootte

Met ca. 20 medewerkers is Cayentis een kleine, hechte organisatie van specialisten. Groot genoeg om economisch stabiel te zijn (Cayentis bestaat al ruim 16 jaar!), maar tegelijk ook klein genoeg om snel te kunnen schakelen. Groot genoeg om aansprekende projecten te kunnen doen bij klanten met mooie namen, maar voor bureaucratie en interne politiek zijn wij echter te klein. Wij hebben de juiste grootte om daadwerkelijk agile te kunnen zijn.

Uitdagende projecten

Op basis van onze visie en referenties weten wij telkens weer mooie klanten aan ons te binden. Klanten met wie wij een langdurig partnership aangaan. Klanten waarvoor wij werkelijk van toegevoegde waarde zijn. Onze variëteit aan klanten, groot en klein, commercieel, goede doelen en overheid biedt een grote afwisseling in je werk. Soms in pak voor een grote financiële instelling; dan weer met opgestroopte mouwen bij een culturele instelling of Michelin horecazaak.

Inspirerende collega's

Bij Cayentis sta je er niet alleen voor. Je werkt altijd in teams, samen met collega’s en klanten. Het delen van kennis is voor ons een top prioriteit, omdat wij weten dat dat is wat ons sterk maakt. En hoewel iedereen natuurlijk altijd druk is en veel bij de klant over de vloer komt, proberen wij elkaar toch zo veel mogelijk te treffen in ons warm ingerichte kantoor in Woerden. En iedereen die rond lunchtijd binnen is, kan altijd aanschuiven. En dat geldt natuurlijk ook voor de vrijdagmiddagborrel.

The Integration Company

Cayentis onderscheidt zich onder meer van andere Dynamics CRM implementatiepartijen door de kennis die wij hebben van integratie. Wij hebben zelf een product ontwikkeld, the CRM Hugger, waarmee koppelingen met Dynamics CRM relatief snel te realiseren zijn. Deze eigen productontwikkeling geeft Cayentis als organisatie een innovatief karakter. We lopen voorop in het gebruik van de nieuwste technologie en ons eigen product is het kloppend hart van onze organisatie.

SCRUM

Wij geloven in Scrum en Agile als doeltreffende implementatiemethode. Het werken in multi-disciplinaire teams samen met collega’s en klanten zorgt er niet alleen voor dat je als consultant of ontwikkelaar een grote verantwoordelijkheid hebt, maar draagt er ook toe bij dat wij veel van elkaar leren. Iedere dag opnieuw.

Durf jij het aan?

Cayentis is in de afgelopen 16 jaar van haar bestaan steeds meegegroeid met haar klanten. Samen met hen hebben wij door de jaren heen invulling gegeven aan het begrip CRM. Wij waren één van de eerste CRM specialisten in Nederland en stapten al vroeg in op Microsoft CRM. Dus maak nu zelf maar de keuze: wil je werken bij een grote, logge organisatie die ook iets met CRM doet, of wil je werken bij de club die het voor een groot deel bedacht heeft. Ben jij origineel genoeg om te werken bij Cayentis?

Vacature: Sales Manager

Als Sales Manager ben je medeverantwoordelijk voor de verdere groei van Cayentis en draag je bij aan het verder versterken van onze positie in de markt. Jij gaat op zoek naar kansen in de markt en genereert daarmee de new business en omzet die wij nodig hebben om te groeien. Je bent een ambassadeur voor ons bedrijf en je weet als geen ander het verhaal van onze Microsoft Dynamics 365 oplossingen over te brengen.

Je bent er bijna...

Ontvang elke maand handig Dynamics 365 & Microsoft Power Apps nieuws en tips in je mailbox.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo zorgen we ervoor dat we jou de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Door verder te surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies voor bovenstaande doeleinden.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Contactinformatie